dijous, 30 d’octubre del 2008

El desamor t'allunya de la vida

El factor més important a la vida és l’amor.
Quan no deixem que aquest es manifesti en el nostre present, ens allunyem del sentit de la vida. Hem vingut per a ser feliços, i no per a patir. Es diu que el patiment és part de la nostra condició humana. Tot patiment és fruit d’un moment de desamor. Quan la seva absència és present, la nostra vida activa el mecanisme de defensa i reaccionem des de la nostra condició humana, creant la inestabilitat en nosaltres i el desequilibri en el nostre entorn.
El cor és qui regeix la nostra essència més amorosa. Quan no escoltem el què ens diu o bé no fem cas a la seva saviesa, ens allunyem de la vida, sentint-nos malament. Ens pensem que és la situació, i senzillament és el resultat de no escoltar al nostre cor i portar a terme allò que ens diu.
Apareix tant de dolor al no sentir el nostre interior i acceptar el que rebem...!
Si aprenguéssim a escoltar i fer cas al nostre cor, la felicitat seria possible.
Si deixéssim les pors a un costat i obeíssim allò que ens dicta el nostre cor, la nostra vida faria un gir sencer en el moment.
Cada vegada el cor ens parlarà més alt. Estem en la Nova Era, l’Era del Cor, l’Era de l’Energia Crística. És aquesta una energia plena d’amor, d’energia d’alta vibració que ens permetrà desbloquejar la nostra vida i poder ser nosaltres. Com volem ser nosaltres si no escoltem el que el nostre cor ens diu?Com volem gaudir de la vida si ignorem o no fem cas al que sentim dins nostre?
L’amor és en cada un de nosaltres, trobant-se en cada cèl·lula del nostre cos. Tot nosaltres som amor, i quan no el manifestem i actuem segons la seva essència, la nostra vida trontolla i ens fa sentir malament. El malestar que podem sentir en moments concrets, és degut a no escoltar el nostre cor. Que us fa por? Segurament, però algun cop ha de ser la primera vegada d’endinsar-te dins teu i percebre el que sents. Que no estàs acostumat? Clar que no! Perquè de petits no ens han ensenyat, però ara d’adult, tu pots vèncer les teves pors al que et trobaràs i podràs sentir el que sents i ser tu.
El desamor pot anul·lar-te completament. Després diràs que són els altres, però seràs tu l’únic responsable de la teva vida, perquè tu has tingut la darrera paraula. Ets tu qui pren les decisions a la teva vida. Pots ignorar el teu poder i saviesa interior o acceptar-lo i escoltar el que et diu el teu cor. Quan més ho facis, més et sentiràs tu i la vida et començarà a somriure. Mentre no sigui així, voldrà dir que estàs bloquejant l’energia en tu i frenant allò de bo que la vida et depara. Els teus desitjos quedaran bloquejats. Cada vegada ho passaràs més malament perquè t’adonaràs que no et sentiràs bé amb tu ni amb el teu entorn. No tinguis por d’escoltar al teu cor i deixar que l’amor sigui en tu. El que sentis, no dubtis. No t’ho qüestionis, senzillament porta-ho a terme. Tot anirà bé. Allò que se’t dirà serà pel teu major bé.
El desamor és fruit de no ser un mateix i es pot transmetre als altres.
La manca d’amor t’allunya de la teva essència i de la vida. Només crea malestar i patiment. Si així és amb tu, obra’t i escolta el teu cor, perquè en ell trobaràs el què fer per a tornar a ser tu. Confia i deixa que tot sigui segons les directrius del teu interior.
Tu ets amor, i és l’amor que hi ha en tu qui regeix la teva vida. Deixa que et porti i confia que estàs sent portar cap el teu major bé.
Així és i serà. Tot anirà bé.

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Davant la vida


Em moc, i no aconsegueixo.
Busco, i no trobo.
Penso, i no sempre em sento bé.

Sovint vaig a parar al mateix lloc, per tant:

No em moc.
No busco.
No penso.

Tan sols sento i m’aquieto, llavors tot flueix.

Amb aquesta actitud davant la vida, cal confiança i mantenir la serenitat en el present, sabent que tot serà en el moment adequat.
Llavors, “allò”, et vindrà, ho trobaràs i en gaudiràs.



(Us recordo que aquest divendres, dia 31, a les 19’45h. hi ha la presentació de l’Escola d’Espiritualitat a Premià de Mar, amb una xerrada gratuïta per a tots aquells que estigueu interessats.
Es farà al Taller de Ioga, carrer Dr. Fleming 22. T.: 937513325)


US ESPEREM !!!

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Deixa que els somnis es facin realitat

Sabeu per què els nens són tan feliços? Perquè saben somniar.
Sabeu perquè els adults estan tan preocupats? Perquè s’han oblidat de somniar.
La persona s’ha capficat tant en el seu món creat per la submissió de les directrius convencionals del seu entorn, que s’han oblidat que en algun moment també han estat nens. Vells temps aquells on vivies despreocupat de tot perquè sabies que en el seu moment, quan tu ho necessitessis, tindries el plat a taula, o se’t vestiria, i tu només havies de jugar i passar-t’ho bé!. Te’n recordes d’aquells temps on gaudies del dia sense preocupar-te de res? T’imagines poder sentir el mateix, la despreocupació total i dedicar-te només a allò que t’agradi fer? T’ho imagines? Doncs somnia!.
Per què no asserenes la teva ment amb allò que t’agradaria?
Per què no li dediques uns minuts, uns instants al dia a somniar sobre allò que desitges?
Permet que els somnis, ara un, ara l’altre, puguin ser materialitzats.
Potser ja t’has oblidat de somniar perquè et sents gran o et penses que la gent gran ja no està per a fer aquestes tonteries i bajanades. Si aquest fos el teu cas, em sabria greu perquè voldria dir que la teva ànima està malalta. Si fos així, estaries tan identificat amb el paper que has assumit al llarg de la teva vida segons les teves creences, que t’has oblidat de ser tu.
Tota manifestació a la vida és fruit de la teva imaginació, dels teus somnis. Quan més somniïs i tinguis la certesa que aquests es faran realitat, més atrauràs el resultat del què has somniat.
Els teus pensaments són com un imà que atrauen amb força allò que has somniat i has sentit en relació als teus anhels.
Saps que els que somnien són més feliços? Saps que els somnis, qualsevol somni que puguis arribar a tenir es poden fer realitat?
El món oníric prové de la teva essència no racional. Per què creus que ens parla amb imatges que no tenen res a veure, sovint, amb el món de la ment lineal? Els somnis són un vehicle per a connectar amb la nostra essència espiritual i adonar-nos de la nostra veritable situació actual o prevenir-nos del què serà. No podem ignorar-los i rebutjar-los dient que són tonteries degut que no els entenem. Hi ha tantes coses que no entenem, i no per això vol dir que no siguin importants!.
Els somnis són un camí que et porten a l’autoconeixement, a l’èxit. Els seus continguts parlen de nosaltres i de la nostra vida. Segur que vols ignorar-los sabent que t’estan donant informació sobre el teu present, passat i futur?
No descartem una oportunitat com aquesta que la creació ens ha concedit. Somnieu i deixeu que el vostre cor es recreï en la vostra voluntat. Allò que somniem desperts, ens portarà a un benestar que pot arribar a ser permanent si deixem que la nostra ment estigui al nostre servei, recreant-nos amb tot allò que nosaltres li fem imaginar.
Somnieu i deixeu que el nen interior somrigui i us ajudi a crear la vida que voleu.
La imaginació és part essencial de tota materialització. Quan més gaudiu, i més sentiu dins vostre que el que “veieu” és cert per a vosaltres, amb més força ho atraureu al vostre present.
Deixa que els somnis es facin realitat .
Somnia!!

dilluns, 20 d’octubre del 2008

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat pel novembre a El Masnou


Els dilluns: Meditació (horari matins: 11’45-12’45h; i vespres: 20-21h.)

Dilluns 3: Taller d’escriptura emocional (9’30 – 11’30h) (5 sessions)

Dilluns 3: Iniciació de Reiki per a nens (6-7h. de la tarda) (8 sessions)

Dimecres 5: 6è. Bloc de l’Escola: El nen interior (20’15 – 21’45h.) (4 sessions)

Dijous 6: 1r. Bloc de l’Escola: Qui sóc jo? (20’15 – 21’45h.) (5 sessions)

Diumenge 9 (tot el dia): 4t. Bloc de l’Escola: Viure Conscientment

Diumenge 23 (tot el dia): 1r. Nivell de Reiki

Per a qualsevol informació podeu trucar al centre L'essència: 935404843 - El Masnou

dijous, 16 d’octubre del 2008

La sexualitat, element de la nostra integritat (II)

El ser humà és energia. La sexualitat és energia com ho és el pensament i la paraula, el gest o l’actitud.
Quan varem néixer, vinguérem amb uns condicionaments que ens permetrien poder viure plenament en aquest món on ens trobem. Podríem gaudir de tot allò que ens envoltaria i de tot allò que som. El cos és part important de nosaltres perquè és el vehicle que ens permet manifestar el que sentim i som. És el que ens permet manifestar la veritable essència que som. El gènere (masculí o femení) té una funció kàrmica, segons el procés d’evolució de la nostra ànima. El cos és molt més que una biologia sense més, és un element per a crear benestar a la nostra vida, independentment de la finalitat de procreació.
La sexualitat és part important del ser íntegre i perfecte que som. Poder-la manifestar lliurament ens permet la possibilitat de sentir l’amor dins d’un mateix en el moment de la seva expressió. Això succeeix, bàsicament quan és compartida, podent cadascú mostrar-la plenament i ser correspost.
Actualment, el sexe és una part que encara està ignorada a nivell espiritual. La gent no l’associa com un element pel nostre equilibri i benestar interior.
Ja he dit abans que el sexe és energia, i com en altres aspectes nostres, depèn com el fem servir, aquesta energia ens aportarà benestar o malestar a les nostres vides. Es crea gran quantitat d’energia en una relació íntima, i els dos poden beneficiar-se d’ella. Ja en països de l’orient com la india, està el que s’anomena “sexe tàntric” per exemple, que és una porta oberta a canalitzar aquesta energia per a, no tan sols satisfer les nostres necessitats físiques, sinó, bàsicament, per a intercanviar les energies amb la parella i sentir la força creativa de l’amor circulant entre nosaltres.
L’acte sexual és un procés que no tan sols s‘arriba per a l’activació de la nostra libido, el nostre desig, sinó també, per a crear l’equilibri en nosaltres. La sexualitat està relacionada amb els nostres sentiments, emocions, la nostra part afectiva. La sexualitat també està relacionada amb l’energia creadora (la creativitat). Persones molt creatives que no tenen la possibilitat de crear i expressar allò que senten a dins, si no surt a través de la manifestació material (obres , projectes, iniciatives,...) han de alliberar-ho d’alguna manera, i per tant, el sexe és un element perquè la persona quedi equilibrada, i així, posar l’equilibri, novament, a la seva vida.
El sexe també és un moment on els cors i els esperits poden arribar a unir-se entre les dues persones i sentir la magnificència de la creació i de l’amor en el seu estat més pur. Quan això succeeix, el ser resta en pau, sentint la plenitud en ell.
La sexualitat és una porta oberta a l’equilibri. No podem obviar-la per a poder evolucionar. Sí és cert, que a vegades aquesta queda com en un segon terme, degut que la nostra vida necessita revisar-se i obrir més el nostre interior. A vegades sembla com si la nostra actitud vers el sexe s’hagués adormit o desaparegut. Quan això succeeix temporalment, és perquè la nostra ànima necessitava tota la nostra energia per a donar un pas més en el nostre procés d’ascensió. Amb els anys, l’actitud davant el sexe pot canviar. No vol dir que es deixi de fer, o potser sí, però l’energia que empràvem per a gaudir de nosaltres i l’altre, la destinem a altres aspectes de la nostra vida, i així obrir noves portes o potenciar aspectes de nosaltres que els teníem “a mig gas”. No tenim perquè deixar de manifestar la nostra sexualitat, no té perquè ser així. Podem ser actius molts més anys del que ens pensem. Només cal sentir l’amor en nosaltres i ser correspostos, i tot el nostre cos ens respondrà segons la nostra voluntat.
Perquè el teu cos sexual pugui respondre has d’expressar lliurement el què sents. Has de poder manifestar allò que sents dins teu i si és acceptat per la persona amb la qual comparteixes la teva energia, el teu cos i el teu esperit s’omplen de la presència creadora de l’univers: l’amor. Si et sents correspost amb l’amor de la unió, tot tu vibres a un nivell més alt i t’apropes molt més a la teva plena i total integritat. El teu bon humor apareix. Somrius més. Tens ganes de viure. Et sents estimat. Sents l’amor en tu. Et tornes més positiu, i bloquejos que podies arribar a tenir, desapareixen. Les teves emocions s’equilibren i els teus sentiments mostren la part més exaltada de l’amor. Tot tu ets positiu i veus la vida segons la teva veritable essència: tot està bé.
És en aquests moments quan Déu es manifesta en tu i la unicitat amb la teva divinitat és una. La plenitud és possible a través del sexe i el poder manifestar la nostra sexualitat tal com la sentim des del cor. Tot és respecte llavors, i acceptació per part de l’altre part, perquè l’amor, i només l’amor permet l’acceptació de poder gaudir d’aquesta part de nosaltres que fins fa uns anys, i encara ara potser, hi ha qui no permet expressar-la amb el seu màxim esplendor.
Tenim un cos, i aquest és una porta a la nostra divinitat. No descartem res del què se’ns ha donat. Tot el que tenim i som per naturalesa ens ajudarà a ser nosaltres. No podem viure a mitges, sinó, la vida deixa de tenir sentit. Si tot flueix l’amor s’incrementa en nosaltres.
Nosaltres som energia, i el sexe també ho és. No el podem negar quan el sentim manifestar-se dins nostre i el desig, en major o menor grau apareix. S’ha acabat el temps dels extrems: o matèria o esperit. És bo gaudir del que el món i la vida ens ofereix. Nosaltres som energia i cada aspecte de la nostra vida també, per tant, l’ús que fem d’aquesta energia és el que ens alliberarà o atraparà. L’addicció prové de la ment, no del cor. Si l’escoltéssim, ens adonaríem que no està renyit amb el nostre procés d’ascensió, amb el poder gaudir de tot allò que la vida terrenal i de la matèria ens ofereix. Hem de saber agafar-ho i gaudir-ho.
Tu estàs aquí per a ser feliç, per a tenir, per aprendre, per a estimar i ser estimat. El teu cor et parlarà alt i d’una manera ferma, i en cap moment ens diu que hem d’ignorar allò que ens pertany per naturalesa: el plaer.
Gaudir de la vida des del cor ens permetrà ser nosaltres i poder manifestar la nostra plenitud i al veritable ser que som.
Déu no ens nega tot allò que és bo per a nosaltres. És el propi ser humà qui es tanca les portes de la seva realització.
Hem d’aprendre a no creure en els tabús, perquè aquests no existeixen, i a no identificar-nos amb les creences dels altres en relació a aspectes de la vida, com pot ser la sexualitat.
Allibera’t a través de l’autoconeixement, d’allò que hi ha en tu que no et deixa ser tu. A través del pensaments, de com parles i com actues davant del sexe, et mostres tal com ets i les creences que tens. No hi ha limitacions en tu. Tu ets part de la Creació. Déu és en tu, i Ell i tu sou un. Ell només vol el millor per a tu. No tanquis les portes d’allò de bo que la vida t’ha donat i t’ha concedit des del naixement: el teu cos i la teva sexualitat.

Que l’amor i la pau siguin en tu.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

L'Escola d'Espiritualitat a Premià de Mar

Us faig saber que a partir d’avui, l’Escola d’Espiritualitat també es troba a Premià de Mar. S’ha pogut trobar un espai i una predisposició per part del centre “Taller de ioga” perquè les activitats de l’Escola es puguin realitzar en aquesta població del Maresme.
“Taller de ioga” és un centre on també es fan activitats com teràpies i diferents tallers i sessions de ioga, tant per nens com per adults. Si esteu interessats en saber més d’aquest centre que ens ha obert les portes de l’Escola, podeu entrar en la seva web: www.tallerdeiogapremia.cat Aquí trobareu totes les seves activitats, i també les de l’Escola d`Espiritualitat.
L’adreça de l’Escola d’Espiritualitat a Premià de Mar és:

TALLER DE IOGA
C/ Dr. Fleming 22
Tel. 937513325


Les inscripcions ja estan obertes. Tots aquells que estigueu interessats en assistir a les activitats de l’Escola, poseu-vos en contacte al telèfon del centre o bé podeu passar personalment que us atendrem de bon grat.
Perquè sapigueu en què consisteix l’Escola d’Espiritualitat i les seves activitats, us convidem a la xerrada gratuïta que es farà a finals de mes, el proper dia 31 d’octubre a les 19’45h. al mateix centre, al carrer Dr. Fleming 22.
Us faig saber també, que de moment, per qüestions d’horaris, les activitats es faran en cap de setmana (dissabtes i diumenges), esperant poder donar-vos noves opcions entre setmana a partir del proper any i curs.
A part de la xerrada del dia 31, les activitats més imminents seran en el mes de novembre:

1er. Bloc de l’Escola: “Qui sóc jo?":

· Diumenge dia 2 (tot el dia)
o Horari: de les 10-14h. pel matí i de les 16 a les 19h. per la tarda.
o Preu: 100€

· Dissabtes tarda: Aquesta opció es farà en dues sessions, una cada mes:
- 1ª part: dia 15 de novembre
- 2ª part: dia 13 de desembre

o Horari: de les 16h. fins a les 19’30h.
o Preu: 100€

2n. Bloc de l’Escola: “ El Poder de la Ment”:

· Diumenge 16 tot el matí:
o Horari: de les 9’30h. a les 14’30h.
o Preu: 80€


Es recomana portar llibreta i bolígraf si voleu prendre nota del que es transmetrà, encara que s’anirà donant cert material dels continguts que s’impartiran.
Les inscripcions s’hauran de fer dies abans a l’inici de l’activitat en el mateix centre “Taller de ioga”, com a reserva de plaça.
Si voleu saber les activitats a realitzar al llarg del trimestre (fins a nadal) de l’Escola, podeu preguntar al centre o bé, anar llegint aquest bloc, que cada mes us anunciaré les activitats del mes proper.

Benvinguts sigueu a la nova ubicació de l’Escola.

Us esperem !!



També us recordo que si els horaris del centre de Premià de Mar no us van bé, podeu dirigir-vos al d’El Masnou (935404843) per poder continuar o iniciar la vostra formació espiritual i continuar el procés del vostre despertar de la consciència i el benestar interior.
Per a qualsevol informació sobre l’Escola d’Espiritualitat podeu enviar-me un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es o dirigir-vos als respectius centres.


dimecres, 8 d’octubre del 2008

El plaer del nostre cos, element de la nostra integritat

Encara que pugui semblar paradotzal, el nostre cos és part del nostre benestar interior. El camí de l’espiritualitat és el camí de l’esperit, del benestar del ser humà.
Vivim en el món de la forma, i hem de trobar la unió entre la forma i l’esperit, però no com dos aspectes diferenciats entre sí, sinó complementaris per a poder sentir la plenitud en el nostre màxim potencial.
En el nostre camí espiritual, s’ha arribat a apartat tot el referent a la nostra essència biològica i tot l’associat a ella. Quan es parla d’espiritualitat, encara s’associa a “lo no mundà”, quan hem de tenir present que vivim en un món físic, i això representa tenir present cada aspecte de nosaltres mateixos. El benestar íntegre ha d’estar composat per cadascun dels nostres aspectes, tant els més terrenals, com els més enlairats de l’esperit.
Poder gaudir de l’esperit representar integrar els altres relacionats amb el cos. El sexe és un d’aquests aspectes.
En temps passats, cos i esperit eren dues coses totalment diferents. Per a poder enlairar el nostre esperit havíem d’allunyar-nos del nostre cos i no donar-li cap goig per a poder fer créixer la nostra ànima. En aquells temps, quan les velles energies s’imposaven en el planeta, el ser humà “evolucionat” havia negat el plaer del seu cos. Dosis de sacrifici se li imposava per a enlairar el seu esperit. A vegades, aquest sacrifici representava crear-se un dolor, perquè així, quan més se’l maltractava (flagel·lació i abstinència, per exemple), més un s’apropava a Déu. Bé, això va ser una època on les velles energies disgregaven la integritat del ser.
Ens trobem en uns nous temps, en un nou dia on el cos és part d’un mateix, i per tant, s’ha de tenir present de cara al benestar interior i el procés d’evolució de la nostra ànima. No podem discernir que el cos no té a veure amb l’esperit. Estan plenament units. Ja no cal oblidar-lo i negar-li l’amor, quan el ser humà necessita de l’amor en el seu estat més ampli per a poder un, ser íntegre.
Encara avui, per a seguir el camí espiritual, la humanitat s’allunya de tot allò que és terrenal. No podem ignorar la nostra essència física. És part de nosaltres, i per tant, també del nostre procés espiritual, del benestar interior i del nostre obrir la consciència. S’han acabat els temps del dolor físic i l’abstinència per a ser feliços. El cos és part de nosaltres, i per tant, també té el privilegi de ser estima i sentir l’amor i el plaer dins del nostre camí cap a la integritat i l’enlairament del nostre esperit.
Hem d’obrir la nostra consciència conforme tot en nosaltres ens pot portar a la culminació del nostre benestar interior. Els temps de tenir en compte només una part del ser humà per a enlairar la nostra ànima ja ha acabat. Ens trobem en un despertar on les portes de la nostra major consecució estan obertes, i per tant, les nostres consciències han d’estar també obertes, acceptant tots els nostres aspectes per aconseguir la plenitud en tot el nostre ser. És un error pensar, en els nostres dies, que per a apropar-nos a la nostra divinitat hem de tractar exclusivament el nostre esperit. Com a sers íntegres, hem d’apropar i acceptar cada una de les nostres parts i donar-lis allò que necessiten, fent-les sentir l’amor i el plaer de la seva existència. No ens sentirem bé si hi ha una part de nosaltres que està bloquejada o no la tenim en compte en el nostre procés d’ascensió. El cos també és part de l’esperit. La nostra ment és part de l’esperit, així com les nostres emocions i sentiments. La nostra ànima necessita cadascuna d’elles. No serem perfectes ni complerts sinó deixem que cada una d’elles es manifesti plenament quan ens ho requereixi.
Ja no cal anul·lar les altres parts per a enlairar-nos. El sexe també ens ajuda a avançar cap a nosaltres, per tant, hem de tenir-lo present per a sentir el benestar complert. Torno a dir que ja no cal ignorar una part de nosaltres per a enlairar una altra.
En relació al sexe, hi ha que gaudir-lo. Quan la satisfacció es troba en les nostres relacions íntimes, l’amor creat ens apropa més a Déu, a nosaltres mateixos. Hem d’obrir-nos a l’acceptació de poder de poder sentir el goig i el plaer en el nostre cos, dins dels paràmetres del respecte i l’amor cap a ell. Ja ha finalitzat el temps del tabú o que “és pecat” el fet de voler sentir la nostra sexualitat. Si aquesta pot manifestar-se lliurement, nosaltres ens sentirem millor. Hem de deixar que el nostre cor ens parli en relació al nostre cos i permetre que ell pugui expressar-se sense condicions per a poder sentir-nos bé i complerts.
El nostre benestar i plenitud acull el poder gaudir de tot allò que se’ns ha concedit al venir a aquest món. La nostra consciència ha d’obrir-se i donar-se compte que no hi ha res dolent en voler el millor per a nosaltres poder delitar-nos amb tot allò que tenim innat. El sexe és part de la nostra integritat i mereix ser expressat. Mereix ser correspost sense cap prejudicis ni bloquejos. Si podem sentir com el nostre cos se sent estimat i pot expressar els seus desitjos, el nostre esperit ens ho agrairà. Hem de ser nosaltres en tot moment, i el cos és part de nosaltres. Per a sentir-nos bé hem d’obrir-nos a la nostra totalitat. Som sers íntegres en un període energètic molt més amorós que ens permetrà aquestes actituds i creences d’un passat que encara avui té presència.
El diner és energia. El sexe també és energia i ens ajudarà a ser més nosaltres. Hem d’obrir el nostre cos i la nostra ànima per a la plenitud del nostre ser. “No és dolent fer sentir el nostre cos”, com en un passat, per a sentir a Déu en nosaltres. Ara ens podem apropar a la nostra divinitat a l’acceptar que som sers bonics, amorosos, siguem com siguem, i que ens mereixem sentir plenament a tots els nivells.
No hi ha una diferència entre una part i una altre de nosaltres. Totes són importants pel nostre creixement i totes han de ser correspostes. Obrim la nostra consciència i ens donarem compte que per a conèixer i sentir a Déu en nosaltres ens hem d’obrir a tots els nivells i deixar que l’amor ens ompli.
Sent la satisfacció d’estimar-te i ser estimat, i el nostre cos és una part important per a sentir aquest benestar interior. El sexe ha de deixar de ser tabú, i no ens tanquem a ell, no el bloquegem. Obrim-nos a poder gaudir d’ell degut que ens aporta alliberació, tempera les nostres emocions més reprimides i controlades i ens obra el cor al compartir-lo amb la persona que estimem.
El nostre cos és un camí per a arribar a nosaltres. Quan sentim que hem de tenir-li cura i deixar-lo manifestar, obrim les portes del nostre cor per a saber de quina manera el podem fer expressar des de la tendresa i la passió, trobant l’equilibri de la seva màxima expressió. Quan així sigui, ell ens ajudarà a aconseguir els nostres objectius espirituals, perquè el nostre cos és part de la nostra espiritualitat, de la nostra perfecta unió amb Déu, amb tu.
Ha arribat l’hora d’obrir-nos a una nova consciència, i a unes energies de més alta vibració. Ja no és necessari patir o reprimir per a ascendir. Ha arribat el moment de ser tu amb tota la teva integritat. Hem de viure espiritualment en el món de la forma. Si la teva essència espiritual vol estar en pau amb alegria i harmonia; si vols sentir al plenitud en tu, has d’acceptar que les nostres parts més humanes, terrenals, també ens puguin portar a l’expressió màxima del nostre ser, si ens obrim a elles des del cor.
Déu ens ha fet perfectes, i si vivim i hem de viure amb el que vivim, és pel nostre major bé, i el cos, la nostra sexualitat, ha de ser expressada per a sentir-nos sencers, Un amb la nostra divinitat. Deixem que cada part de nosaltres pugui sentir el plaer de ser estimats i la intensitat de la presència de Déu en cada cèl·lula del nostre cos i esperit. Sentir la seva presència en el goig, ens fa sentir cap a la il·luminació.
Enrere deixem la vida del sacrifici, l’abstenció, el celibat, el patiment i el dolor per a ser purs i perfectes. Ara ja sou purs i perfectes. Deixeu que el que sentiu es manifesti sense cap pudor, vergonya o por conforme no està bé que sentiu amb el vostre cos.
L’univers us vol sencers, i vosaltres sou sers complerts. No deixeu cap part de vosaltres fora del vostre camí espiritual perquè totes us portaran cap el nou ser que hi ha vosaltres i vol sortir.
En l’escrit d’avui, he volgut fer una referència al sexe, perquè som sers espirituals però amb una sexualitat concreta. Per a sentir-nos bé hem de poder manifestar-la plena i lliurament, perquè aquesta sexualitat també és part de nosaltres, i nosaltres som part de Déu. El nostre cor ens guiarà. Fem que la seva veu pugui ser manifestada en el món que vivim. Ens ajudarà a ser més nosaltres.
Que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 6 d’octubre del 2008

El teme radiofònic de la setmana

Demà dimarts, dia 7, dins del programa de ràdio "La Veu del Cor", es tractarà el teme de "les energies de la nova era: L'Energia Crística".

Que passeu una bona setmana ! i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dimecres, 1 d’octubre del 2008

La raó de viure....

Arribar a preguntar-te quina és la raó de viure, de continuar vivint, es el resultat d’anar-te reprimint al llarg dels anys les teves emocions i la teva manera de veure i viure la vida. Trobar-se en aquest punt del camí on no es troba una motivació per a seguir vivint i aixecar-se del llit cada matí per a endinsar-se en el nou dia que se’t presenta representa haver anul·lat la teva naturalesa i allunyar-te de la teva ànima. Necessites urgentment tornar a connectar amb ella. Necessites tornar a ser tu, quan eres, potser, petit/a i et reies amb la vida.
Quina és la veritable raó per a viure? Quins motius pot arribar a tenir un per a voler viure i obrir-se plenament a la vida?
M’agradaria que recordessis aquells moments de la teva vida que et vas sentir bé. En la vida de tots hi ha un moment on han aparegut aquests oasis d’alegria i esperances en les nostres vides. Dedica’t uns moments per a estar amb tu mateix/a, i entre els teus records, recupera aquells instants on valia la pena viure i tu et senties bé. Recorda com et senties. Procura que els sentiments i les imatges siguin el màxim possible de nítides. Deixa’t emportar per elles i pel que senties. Tots tenim algun d’aquests moments, encara que siguin remots i es trobin molt arrecerats en el nostre cor i la nostra memòria. Tots varem ser nens algun cop.
M’agradaria,també, que pensessis en tots aquells moments on vas ajudar a algú, encara que fos per a indicar on es trobava un carrer que algú estava buscant i no sabia on era. En tots existeixen moments com aquest o similars. Hi ha tantes persones a les quals hem ajudat d’una manera o altre? Potser en alguna ocasió hem arribat a consolar a algú, li hem fet companyia perquè ho necessitava, o bé l’hem abraçada per la seva pena o tristesa, o li hem deixat uns diners perquè els necessitava, o potser hem convidat a prendre alguna cosa, o a dinar a algun familiar o amistat que necessitava de nosaltres després d’una trucada de telèfon o un encontra causal el carrer. Hi ha tants moments inconscients que nosaltres no valorem o ens donem compte que son importants pels altres...!
A la vostra vida, a vegades podeu pensar que esteu sols, però res més lluny de la realitat. El ser humà pot pensar que la vida no té sentit i que no heu fet res important en el vostre caminar, però hi ha tantes petites coses que heu interactuat amb els altres ajudant-los a continuar endavant, que degut a la vostra distracció per la vida pensant en el que no teniu o no va bé en vosaltres us ha fet ignorar tot el bo que sí que feu. No hi ha dos dies iguals. Els nostres sentiments no són iguals i els detalls que farceixen cada dia, també. Nosaltres som diferents cada dia, no actuem igual, i això fa que el dia sigui diferent. Aquesta diferència es basa en com nosaltres veiem la vida segons el que hem experimentat en els nostres primers anys de vida. De petits/es no ens han ensenyat a conèixer-nos, a ser nosaltres, i això fa que amb el temps, interpretem la vida parcialment.
Cada acte que feu està influenciant als altres, encara que us sembli que no sigui així. Tots estem units. Cada ser humà és part d’un trencaclosques per a completar el Total. Tu ets important, perquè el que fas està revertint cap els altres. Imagina’t que tu no haguessis existit. La teva presència ha intervingut en moltes vides, i en alguns has ajudat amb els teus actes, paraules, gests o actitud a aquells que es trobaven a prop teu. Tu eres part d’ells, i per tant, sense tu, ells, aquesta gent més propera a tu, no hagués arribat al que son ara.
Encara continues preguntant-te si val la pena viure? Cada dia es una oportunitat per a ser tu mateix/a. Cada dia es un regal que la vida ens dóna per a sentir l’amor en nosaltres mateixos. Per què no sents la teva vàlua, la teva manera de ser? Tu pots ser tu. La vida depèn de tu. Tu tens la darrera paraula per a ser tu. Imagina’t per un moment la vida que vols portar. Gaudeix del què estàs visualitzant, imaginant a la teva ment. Doncs bé, això que tant anheles és possible perquè tu ets un ser amb un potencial il·limitat per a poder crear. Sent la pau en el teu cor, la calma, i sobre tot, l’amor. Sent la tranquil·litat en tu. Respira, medita i ves al centre del teu interior on el teu cor et parlarà alt i clar sobre tu i el que pots fer a partir d’aquests moments para ser Tu. Quan més ho siguis, més sentit tindrà la vida i més desitjaràs viure, per a donar encara més, més sentit a la teva existència i a la dels altres.
Si et preguntessis quina és la raó de viure, la resposta seria ben clara i ferma:
LA RAÓ DE VIURE ETS TU MATEIX/A.
ETS TU EL SENTIT DE LA TEVA VIDA.

I saps per què? Per què fas que cadascú de nosaltres pugui seguir el seu camí. Tots et necessitem per a ser nosaltres. Que no ho entens? No t’amoïnis, arribarà un dia on tot ho veuràs clar. De moment, sent l’amor en tu i deixa que les teves il·lusions i esperances es facin realitat, escoltant el teu cor i fent en tot moment allò que et dicta.
Gràcies per existir.