dilluns, 30 de juny del 2008

La Llum de les Paraules (10)

"Preocupar-se és fer servir la teva imaginació per a crear alguna cosa que no vols".

Que passeu una bona setmana i que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 25 de juny del 2008

Meditació

Passejar sota la pluja, deixant que les gotes llisquin per la teva cara i tu sentir les seves formes acaronant el teu cos; asseure’s al costat d’un rierol, potser amb els peus a l’aigua, sentint com la seva força i vitalitat inunden el teu esperit; caminant per la natura, a l’aire lliure i sentir com el vent remou els teus cabells i colpeja el teu rostre, emportant-se els teus pensaments; banyant-te en aigües tranquil·les abraçant-te i purificant el teu cos i el teu esperit, són totes elles, maneres de meditació on et sents un amb el lloc i el lloc és un amb tu. Sents el benestar dins teu i tot el teu ser asserena el teu cor i el permet obrir-se més per a sentir la unicitat divina de la creació en aquell instant.
En aquests moments no penses, només sents la teva essència en mig d’un paratge on tot es troba en harmonia, i la calma i l’ordre diví es manifesten allà on els teus ulls s’aturen. Tu, llavors, ets part d’aquesta creació manifestada des de l’amor. És quan sents el benestar en tu i sobren les paraules. Les emocions més subtils apareixen i Déu es manifesta a l’obrir les portes del teu interior. Tot floreix i el benestar obtingut és immens. No calen paraules, només deixar-se emportar pels moments plens d’emocions i sentiments de plenitud emergits del teu interior. La veritable calma fa presència i el temps s’atura per instants. Llavors, tu ets tu.
A vegades necessitem aturar-nos i parar el nostre moviment. Ens cal buscar un lloc on reposar i, en el silenci i la quietud, deixar que la nostra ment reposi una estona de tot el control que ha volgut tenir fins ara a la nostra vida. Permetre’ns no pensar ens porta a tornar a connectar amb aquell ser que som i recobrar la integritat. Deixar que la nostra ment descansi de la responsabilitat que s’ha agafat per voluntat pròpia, ens permetrà recordar qui som, i no qui ens pensem que som. Ens induirà a la connexió amb la nostra veritable essència, i llavors, les portes del ser que som s’obriran de bat a bat i tornarem a Casa.
Asserenar el nostre esperit ens induirà a manifestar la nostra divinitat i a netejar el camí en el qual ens trobem a la vida. La ment s’aturarà i apareixerà el silenci després de tant soroll hagut a la nostra part mental. Quan el silenci apareix, un gran buit es manifesta dins nostre, podent sentir la unió amb l’infinit del “no-res”, del Tot. Senzillament ets i les portes de la saviesa i el món espiritual es manifesten davant teu. Només sents i la plenitud del ser que ets, s’eixampla per tot el firmament, sent un amb ell i ell un amb tu. Llavors sabràs de la teva grandesa, a l’adonar-te de la teva magnificència espiritual per a poder sentir el que sents.
Quan deixem que la nostra ment no ens dirigeixi i silenciem les seves ordres per a descansar una estona, és quan el benestar interior apareix. Es reben sensacions especials i totes relacionades amb l’amor, la calma i l’harmonia. Llavors, tu ets tu. Les portes de l’autoconeixement s’obren de bat a bat, experimentant un estat interior on la teva ment no té cabuda. Déu, llavors, es manifesta en tu.
Som sers divins, sers espirituals amb una experiència dins de la forma. Si aconseguim no identificar-nos amb la forma, la nostra vida prendrà una altra dimensió, més pròpia de la nostra divinitat.
Meditar ens permetrà sentir el que som i adonar-nos qui som i el què hem de fer a cada moment de la nostra vida. Meditar és estar connectat amb el veritable ser que ets i estar obert de cor.
Passejant, planxant, cuinant, conduint, corrent, banyant-te, són moments que, aturant la teva ment, pots arribar a sentir el veritable ser que ets i renovar-te de l’amor, procedent de la Font que tots provenim, per a continuar el teu camí.
En la meditació, Déu es manifesta en tu.

dilluns, 23 de juny del 2008

L'Escola a l'estiu (juliol)

· Dia 2, dimecres: 7è Bloc: El Nen Interior. Horari: 20’15-21’45h. Preu: 70€

· Dia 4 i 11, divendres: Taller sobre la Prosperitat. (2 sessions). Horari: 20’15-22’15h. Preu: 70€

· Dia 6, diumenge: Taller sobre la Rendició. Horari: 16’30-20’30. Preu: 70€

· Dia 7, dilluns: Taller per a domesticar (controlar) la nostra ment. Horari: (9’30-13’30). Preu: 70€.

· Dia 7, dilluns: Taller d’escriptura emocional. (5 sessions)Horari: (tarda). Preu: 120€.

· Dia 7, dilluns: 1r. Bloc: Qui sóc jo?. Horari: 20’15-22’15h. Preu: 120€

· Dia 8 i 15, dimarts: Taller sobre la Rendició. Horari: 20’15-22’15h.(dues sessions). Preu: 70€.

· Dia 9 i 16, dimecres: Taller d’aprenentatge a la vida. Horari: 20’15-22’15h.(dues sessions). Preu: 70€.

· Dia 10, dijous: 3r. Bloc: Viure Conscientment. Horari: 20’15-21’45h. Preu: 70€.

· Dia 13, diumenge: 2n. Bloc: El Poder Interior. Horari: 9’30-14-30h. Preu: 110€.

· Dia 13, diumenge: Taller d’aprenentatge en la vida. Horari: 16’30-20’30h.). Preu: 70€

· Dia 14, dilluns: Taller sobre la prosperitat. Horari: 9’30-13’30h. Preu: 70€.

· Dia 20, diumenge: Reiki II nivell. Horari: tot el dia. Preu: 150€


Hi ha altres opcions per a aquestes activitats. Si esteu interessats o voleu més informació dels cursos i tallers al llarg d’aquest mes o de l’estiu, truqueu al : 935404843, o bé, envieu un correu electrònic a: lessencia@hotmail.com .
Tanmateix, podeu passar pel propi centre:

L’essència
c/ Itàlia 37 (a prop del mercat) – El Masnou

dijous, 19 de juny del 2008

Saber sobre el nostre futur


A vegades, hi ha situacions en la nostra quotidianitat que ens fan gràcia i les acceptem com a cosa normal en la vida que vivim, però que és perjudicial per la nostra ànima i esperit. Hi ha moltes situacions que les acceptem com a normals però només són fruit d’una educació rebuda basada en la infravaloració del ser humà, la crítica i el judici cap els altres. Res d’això beneficia a la nostra ànima.
Un d’aquests aspectes és la xafarderia, el voler saber coses que ni són beneficioses per nosaltres ni ens aportaran res de bo a la nostra vida. Voler saber per saber sense més altre finalitat que la d’omplir la nostra ignorància a través de les coses i situacions dels altres, és un acte inconscient del malestar i buit interior de les persones. La xafarderia no beneficia a la nostra ànima.. Quan més ens capfiquem en aquest aspecte, més ens indica l’allunyats que estem de nosaltres mateixos. Quan més vulguem saber dels altres, és un indici de la nostra ignorància espiritual, de girar l’esquena al nostre ser.
Aquestes persones omplen el seu ego a través dels altres, i així troben un sentit fictici a la vida, perquè continuen sentint la buidor en el seu interior.
Saber i saber dels altres està relacionat amb un altre aspecte, que és el que m’ha donat peu que avui escrigui unes paraules sobre el fet de saber coses de la nostra vida futura.
Aquells que assisteixen a les sessions de l’Escola d’Espiritualitat, saben que no totes les respostes els hi responc quan me les fan. Hi ha un motiu per a no donar- lis la resposta que esperen. D’alguna manera, ja els hi estic donant, segons aquell moment. Hi ha qui em retreuen que em venen per a trobar respostes i jo no els hi dono quan me les pregunten. Hi ha un motiu.
Hi ha altres persones, en la meva vida quotidiana, que s’enfaden perquè no els dic coses de la seva vida, conforme com els hi anirà o què passarà amb una situació concreta.
Tant unes com les altres, manifesten una curiositat i impaciència alhora sobre el seu procés a la vida. Cadascú segueix un ritme d’aprenentatge, Cadascú es troba en un punt del camí cap el despertar de la consciència i l’autoconeixement. Haig de dir, que no sempre, per més que insisteixin, vol dir que estan preparats per a acceptar o entendre la resposta que jo els pugui arribar a donar. No tothom es troba a punt de rebre el que ha d’escoltar o sentir.
Voler saber de nosaltres en un futur o sobre la nostra vida és un procés d’aprenentatge i paciència. És no estar concentrats en el present, que és l’únic moment que existeix. Allò que hagi de venir ja vindrà i quan més ens coneguem nosaltres, més ens adonarem quina és la direcció a seguir a la nostra vida i com acabarà.
Les persones volen saber del seu futur. Els fa gracia. Tenen curiositat de voler saber de la seva vida posterior, d’algun esdeveniment en concret, o trobar respostes en relació diferents àmbits de la seva existència. No tothom està preparat per a rebre les respostes adequades. Una cosa és el que diuen les seves boques, i l’altre, les seves ànimes. Per més que vulguin saber i insisteixin, no sempre les seves ànimes estan preparades. M’he trobat a vegades, que m’han fet una pregunta i no els he respost. Els he dit que més endavant, ells ja se la contestaran. Així va ser. En altres moments, a una pregunta d’algú, l’he ignorada dient-li que més endavant ja li respondré. Efectivament, quan la persona estava més preparada, llavors li vaig respondre. En altres ocasions, algú pot demanar aspectes més espirituals i profunds de la seva vida, però un ha d’estar preparat per a entendre perfectament el que se li respondrà i no sempre ho està. Recordo una situació personal que vaig voler saber quin era el meu pla diví en aquestes vida, i els meus guies espirituals, els meus acompanyants de la Llum, em van dir que encara no estava preparat i que d’aquí a 6 mesos tornés a preguntar- lis que llavors ja estaria preparada la meva ànima per a acceptar el que se m’havia de dir, però que abans, m’havia de treballar uns decrets (unes pregàries) diàriament. Així ho vaig fer i als sis mesos justos em van dir allò que volia saber.
Hem de ser pacients perquè, si ha de ser, tot ens arribarà, mentre estiguem preparats. Si se m’hagués dit quan no estava preparat, m’hagués apartat del camí, segons em van dir posteriorment.
Recordo una situació d’algú que va voler que li digués coses sobre una situació en concret de la seva vida, que ell notava que jo sabia. En un principi no li vaig voler dir, perquè no era el moment. Ell, d’alguna manera va insistir, i cosa no normal en mi, li vaig transmetre part del què sabia. Sabeu el resultat obtingut en aquella persona? Més confusió i indecisió.
Amb això us vull dir que no sempre estem preparats per a rebre una informació sobre la vida. Si quan demanem alguna cosa a Déu, als nostres guies o a la vida, i no obtenim allò que hem expressat, penseu que potser no esteu preparats per a rebre-ho encara, o que no és important per a vosaltres en aquell moment. Hem d’acceptar allò que la vida ens dóna. A vegades, hem de ser nosaltres qui ho hem de trobar, no que algú de fora ens ho digui. L’empeny, l’esforç i el treball personal per a arribar al resultat, serà el que necessitarem per a preparar-nos per a rebre allò que volem saber.
Volem que algú ens digui com ens anirà la vida o una situació en concret. De res serveix saber sobre el nostre futur si tu no estàs preparat per a acceptar-ho. Per tant, no vulgueu saber més enllà del present. Si ha de ser, ja ho sentireu dins vostre. Allò que no rebeu en el vostre cor, és que, potser, encara no esteu preparats per a rebre-ho. En el seu moment, tot serà.
Cadascú té un camí a seguir, amb un ritme concret. La predisposició és important, i el grau d’evolució espiritual també. Podem saber quasi tot, per no dir tot, de la nostra vida, però tot en el seu temps. Quan estiguem preparats, se’ns revelarà. No tinguem pressa per a saber coses que potser no entendrem en el seu moment. Quan aquest arribi, llavors sabrem el per què de la demora. Ara estarem preparats.
Visquem el present i només vulguem entendre el present, a nosaltres mateixos i deixem de voler saber dels altres (xafarderies) i voler saber del què serà de nosaltres més endavant a la vida.
Quan estiguem preparats se’ns farà saber.

Que l’amor i la pau siguin en tu.

diumenge, 15 de juny del 2008

La Llum de les paraules 9

"Mestre és aquell qui s’avança en el camí per a indicar després, per on han de passar els altres."

Que passeu una bona setmana, i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dijous, 12 de juny del 2008

Cap on ens dirigim enguany?

Aquest any 2008 està sent un any de molta neteja. Les energies que ens estan arribant, estan fent que les nostres vides trontollin per a sacsejar el pes feixuc d’un passat que ja no hi ha raó de ser que es manifesti ara. Alguns de vosaltres heu notat aquestes energies i us ha fet prendre la decisió de tancar-se d’alguna manera en vosaltres per a no ser emportats pel rebombori que es produeix en el vostre entorn o a la vostra vida. En ella han aparegut situacions que us han empès a reflexionar i obrir-vos, a connectar amb el veritable ser que sou. Com ja he dit, alguns de vosaltres ho heu pogut notar, i encara ara, així està sent.
A tots us dic, els que noteu aquesta energia sanadora, i als que no la noteu, que ha arribat l’hora d’alliberar al vell ser que hi ha en vosaltres. El vostre cor us està parlant molt clar i fort. Us està anunciant un període de centrament i alliberament de tot allò que ja no us serveix per a viure com ho heu estat fent fins ara. Alguns de vosaltres heu començat a donar passos, dins d’aquest 2008, per a connectar amb la vostra veritable naturalesa. Us heu endinsat en el camí de l’espiritualitat, com a camí per a sentir el benestar interior i escoltar la veu de la vostra saviesa interior.
Ens trobem en un període de gran activitat energètica, on la seva presència pot aportar amor i sanació a tots aquells que es predisposin. El mes de maig va ser un mes de molta llum pel planeta i el ser humà. Aquest estiu, i sobre tot el juliol, hi haurà un nou esclat d’aquesta energia amorosa. Aquest mes de juny les coses començaran a posar-se al seu lloc per a molts de vosaltres, i juliol, encara hi haurà més amor i llum a les vostres vides. Aquesta energia en la qual ens trobem ens portarà a ser allò que veritablement som i a poder aconseguir aspectes del nostre passat que fins ara eren bloquejats. Quan més cap a l’estiu anem, més llum hi haurà a les nostres vides. Potser haureu de prendre decisions, potser hi haurà aspectes que haureu de trencar i allunyar-vos, potser us sentireu com tristos i ganes de plorar constant, no us amoïneu, perquè seran senyals que l’amor és en vosaltres i us està alliberant, netejant bloquejos del vostre passat. Potser, fins i tot, la vida us aportarà molt amor, d’una manera conscient per part vostra . El com actuarà aquesta energia en cadascú, depèn de cada ser humà, perquè no tots necessiteu el mateix.
Des del mes d’abril, que les influències d’aquestes energies ens envolten per a poder donar un pas més en el nostre procés d’evolució. Hem vingut a aquesta vida a ser feliços, entre altres aspectes, i aquest any és un pilar fonamental perquè així sigui.
El mateix succeeix a nivell mundial, polític. A partir d’aquesta tardor, es faran passos importants per a establir la pau en l’orient mitjà, així com d’altres cap a una consciència de respecte vers la terra i solidaritat i pactes amb països en conflicte o necessitats d’ajuda. Quan més ens apropem al 2012, més la humanitat despertarà la seva consciència i s’unirà per a crear una nova terra on es pugui viure en harmonia, respecte i amor.
Ens dirigim cap a la sanació del planeta i el ser humà que l’habita, i aquest any, aquest estiu s’estan creant els pilars perquè tot sigui.
Observa la teva vida i només el millor desitja esperar, perquè tot el que t’està succeint i et succeirà et portarà a ser més tu, i a viure segons creus que has de viure.

diumenge, 8 de juny del 2008

Activitats d'aquest mes


- Aquest dijous, dia 12, es farà la xerrada mensual a les 20’15h. al centre L’essència. El tema d’aquest mes és: “Símptomes del despertar espiritual”.
- El proper dia 18 s’obre un nou bloc de l’Escola d’Espiritualitat, concretament, el cinquè, que tracta del tema de "El Gran Pla Diví (el per què de tot)".

- Hi ha previst obrir un nou grup del quart bloc: "La Mort (el cicle de la vida)".
- Per raons de problemes físics per part d’un dels presentadors del programa de Ràdio Premià de Mar, la col·laboració que havia de fer el dijous passat, es realitzarà el proper dia 19, a les 20’08 minuts, més o menys, després de les notícies.. El tema que es tractarà serà el de:”Les virtuts en el ser humà.

- Hi ha previst obrir nous tallers d’espiritualitat pràctica, així com de Reiki i altres blocs de l’Escola.


Per a tots aquells que estigueu interessats en assistir en alguna de les activitats, o rebre informació sobre elles, podeu trucar al 935404843, o bé enviant un correu electrònic a: lessencia@hotmail.com
Si us voleu passar directament pel mateix centre, ens trobem a:

L’essència

c/ Itàlia 37 (tocant al mercat) - El Masnou (Barcelona)



Si voleu que les activitats de l’Escola d’Espiritualitat es realitzin en la vostra població, podeu trucar al 606098752, o bé, enviant un e–mail a: emaeljordimorella@yahoo.es


Una abraçada i que l’amor i la pau siguin en vosaltres.

dijous, 5 de juny del 2008

Col·laboració a Ràdio Premià de Mar

Novetats de darrera hora!



Degut a malaltia d'un dels presentadors del programa "Converses vora el foc", el programa es trasllada al proper dijous, dia 19.



Una abraçada i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

La gota d'aigua

Una vegada, una gota d’aigua reposava sobre un núvol esperant el moment més adequat per a deixar-se caure i anar a parar al lloc que més creia que seria l’apropia’t.
En el seu viatge va conèixer altres gotes que com ella es preparaven per a deixar-se anar. Arribà un moment que el núvol s’obrí i totes caigueren menys la nostra gota que es resistia deixar-se anar perquè ella volia triar el lloc on anar a parar.
Des de sobre el núvol veié com les seves companyes de viatge regaren els camps pels quals passaren. La nostra gota s’enganxà al núvol no volent caure.
Anaren passant les hores, i res!, no va veure cap indret que li fes el pes. Va fer-se de nit i continuava dalt de la nuvolositat esperant el moment adequat perquè volia deixar-se anar quan ella ho cregués convenient.
Va viatjar tota la nit, i un nou dia despuntà. Era un dia meravellós. El sol semblava que volgués ser el protagonista d’aquella nova jornada. Degut als seus raigs, el sol començà a escalfar aquell núvol i poc a poc, la gota s’anà assecant fins a desaparèixer.

Les persones, a vegades volem fer les coses a la nostra manera, quan les oportunitats que se’ns brinden, ja són la millor manera per a nosaltres. Tant esperem i esperem que aquestes poden desaparèixer de la nostra vida i llavors es queixem i diem que la vida no ens somriu.
La vida ens dóna tot allò que necessitem en aquell moment, però no sempre ens deixem anar, com la nostra gota, i al final, podem perdre el tren, aquest tren que ens portarà al nostre major bé i al dels altres,... a la felicitat.

dilluns, 2 de juny del 2008

L'Escola d'Espiritualitat obra a l'estiu

Us comunico que aquest estiu no tancarem les portes per poder arribar a tots aquells que esteu interessats en les sessions que s’imparteixen en els diferents blocs i tallers.
Les novetats anunciades -en aquest mateix blog la setmana passada- del 11è Bloc : tallers d’espiritualitat pràctica tindran una representació important en aquests mesos d’estiu.
Per a tots aquells que tingueu curiositat en saber què és això de l’espiritualitat i com portar-la a terme en el dia a dia, o bé aquells que ja hàgiu fet els diferents blocs o estigueu fent i vulgueu una mica més de pràctica o concretar més com treballar allò que se us està transmetent, els tallers anomenats anteriorment us ajudaran en la vostra quotidianitat, perquè la pugueu gaudir més i sentir més sovint el benestar interior.
La majoria d’aquests tallers seran pràctics, on es donaran unes pautes per a treballar-se un personalment i aplicar les eines del nostre poder interior que cadascú té per naturalesa.
Totes les activitats en el centre, es realitzaran en dilluns, diumenges i tots els dies a partir de les 20’15h.
Continuaran realitzant-se els cursos de Reiki (tots els nivells) i obrint-se nous blocs cada mes.

Per altre cantó, si esteu interessats que algun dels blocs de l’Escola d’Espiritualitat o tallers d’Espiritualitat pràctica es realitzin en la vostra població podeu enviar-me un e -mail a la següent direcció: emaeljordimorella@yahoo.es
En cas que estiguéssiu interessats quedaríem d’acord en l’horari a realitzar degut que hi ha diferents opcions al llarg dels dies de la setmana, tant matí, tarda vespre o nit.
Si viviu a El Masnou o en les poblacions properes i voleu assistir a les activitats programades en el propi centre d’aquesta població, podeu trucar al: 935404843.

Per a qualsevol informació, propaganda o consulta relacionada amb l’Escola d’Espiritualitat podeu posar-vos en contacte amb el telèfon exposat o enviant un correu electrònic a l’adreça anterior.

Que tingueu un bon dia i una feliç setmana.
Que l’amor i la pau siguin en vosaltres.