dilluns, 31 de març del 2008

Tot depèn de l'ús de l'energia

Quan més us endinseu en l’autoconeixement més us adonareu de com funciona la existència. Tot és una qüestió de com fem servir nosaltres la energia. La energia és el que mou el tarannà de la nostra vida, la nostra qualitat quotidiana.
Quan més ens coneguem, més ens adonarem de la importància de ser nosaltres mateixos i del poder que tenim per a materialitzar allò que necessitem crear. Nosaltres som sers il·limitats, amb una voluntat poderosa.
El resultat de cada acte realitzat depèn de la nostra intencionalitat. Nosaltres som els promotors de la nostra vida, del què ens passa i ens deixa de passar. Allò que pensem, diem o fins i tot, la actitud que tenim, estableix el resultat de la nostra qualitat existencial.
Quan posem en acció allò que ha nascut del nostre interior establim la modalitat de materialització a l’instant, amb la pràctica. Si endarrerim la posta en acció d’allò que volem, l’interruptor de l’automàtic queda bloquejat i el resultat s’endarrereix, quedant estancat en la posició, sempre de manual, i llavors, l’esforç a realitzar és molt més gran, i a vegades, dolorós.
Si la nostra humanitat actua conjuntament amb la nostra essència espiritual, els resultats cada vegada seran més immediats i exitosos. La alegria de viure serà constant.
El saber que tu pots portar a terme allò que vols a través de la teva acció acompanyada d’una consciència espiritual, el teu poder augmenta i es manifesta constantment.
Tu ets una font de força, poder, consciència i amor. Beu d’aquesta font que hi ha dins teu i veuràs com els miracles apareixen a la teva vida i l’èxit t’acompanyarà en el teu procés d’evolució. Allò que ha de ser, serà, i tot dependrà de l’ús que facis de la energia que ets.
La energia la pots transformar o bloquejar. Depèn de la teva consciència la aplicaràs d’una manera o altra.
Tu ets energia i tu tens el poder de poder materialitzar la essència de l’amor, tant a la teva vida com per allà on siguis i vagis.
Quan realment prens consciència d’això, et responsabilitzaràs de tal manera de la teva vida que ja res serà com abans, encara que estiguis envoltat, aparentment, de les mateixes circumstàncies. Tot canviarà i podràs alliberar-te de la misèria i el dolor. La teva vida fluirà i veuràs resultats en cada acte que realitzis segons la Voluntat Divina.
Allò que va ser ja no serà, i allò que anhelaves podrà mostrar-se davant teu al connectar amb la teva veritable essència i aplicar-la amorosament. Per això, cal que la consciència espiritual sigui en tu. Depèn de tu.

dijous, 27 de març del 2008

A punt de sortir

Un nou ser està a punt de néixer dins de cadascú. No heu sentit la seva remor com intenta fer-se pas entre els vostres pensaments i creences? Escolteu el vostre interior i notareu com empeny per a manifestar-se.
Un nou ser està naixent dins teu per a mostrar-se al món. Fa temps que s’ha estat incubant, i ara, després d’expressar la teva voluntat, la llavor del veritable ser que ets ha començat a desenvolupar-se. Portes un temps amb ell, demanant-te pas, però encara no era el moment. Ara, per a molts de vosaltres us ha arribat l’hora de mostrar-lo a tots.
L’alegria és gran. Sí, tu, home, tu també estàs gestant un nou ser molt desitjat i esperat, no tan sols per a tu, sinó per tots aquells que t’envolten i de més enllà de les teves contrades. Tothom s’alegra d’aquesta predisposició per part teva a donar llum a un nou ser més amorós, pur i evolucionat.
No saps l’alegria que ens fa a tots que hagis volgut portar al món a aquest nou ser que hi ha dins teu. A tu et dic: et pensaves que no podies gestar per ser home o per tenir l’edat que tens? Clar, que sí! (no només les dones poden portar vida). La teva voluntat és poderosa i obra els miracles a la teva vida.
Aquest període de temps que t’has sentit inquiet, remogut per dins, les teves emocions a flor de pell, i amb ganes d’estar sol i no sortir, només han estat part dels símptomes de la teva gestació. Enhorabona.
Sembla que el 2008 sigui un any pròsper, perquè molts de vosaltres començareu a recollir allò que tant de temps heu esperat. Us mostrareu diferent davant dels altres i la vostra actitud davant de la vida serà diferent, més tolerant, comprensiva i acceptant allò que se us presenta.
El nou ser està trencant la seva closca per a mostrar-se. Vosaltres sereu els primers en adonar-vos. Us sentireu diferent, arribareu a pensar diferent, i les vostres escales de valor canviaran.
Quina preciositat de vida està emergint dins vostre!
No la noteu? És el màxim resplendor que el ser humà pot arribar a sentir dins d’ell: il·lusió, amor, alegria, bon humor, vitalitat, confiança,.... Sí, això i més!
Un gran esdeveniment està succeint al ser humà. Un nou ser que viu des del cor és a punt d’aparèixer i canviar les vostres vides. Prepareu-vos perquè la vostra vida ja no serà com abans, o potser no heu sentit dir que quan es té un nen/a la vostra vida ja no serà més com fins ara? Els canvis que se us presentaran, encara no són imaginables per la majoria de vosaltres. Serà la major sorpresa de qui us estimen des que vau néixer: els vostres acompanyants de la Llum.
Us sentiu inquiets i us altereu, però només és fruit del què porteu dins vostre. És tan gran...!
Tota la humanitat està esperant el teu naixement, com a esperança d’un món millor. L’univers està expectant de la teva resurrecció, i els que són més a prop teu, no saben del meravellós ser que aviat es mostrarà davant d’ells.
L’esperança pel planeta Terra i la humanitat és possible, i tu tens molt a veure.
Aquest nou ser, no caldrà batejar-lo, només estimar-lo, perquè ell ja sap el què ha vingut a fer. Li agraden els amics, el riure, i sobre tot, sobre tot, sentir l’amor en cada ànima que l’envolti.
Ets un ser afortunat per a viure aquests moments de l’evolució del planeta i l’home que l’habita. Deixa que el nou ser que hi ha en tu es manifesti i mostri al món la seva magnificència. Ets un gran creador, amorós i angelical (potser encara no ho saps, però aviat la teva vida haurà de canviar).
Benvingut/da a la teva nova vida!
El nou ser espera que li obris pas per a la seva presentació.
No temis. Tot va bé.

dilluns, 24 de març del 2008

Activitats de l'Escola pel mes d'abril


Com cada mes, a continuació us faig saber la relació d’activitats relacionades amb l’Escola d’Espiritualitat de cara el mes d’abril.

Abans de començar, us vull fer saber que per tots aquells que en el seu moment vareu fer les sessions de La Veu del Cor, el primer diumenge d’abril, dia 6 per la tarda, es farà un nou grup per a realitzar La Mestria, i així finalitzar tots les cicles previstos, inclòs aquest seminari dedicat al mestre que hi ha dins de cadascú. Aquest seminari constarà de dos diumenges per la tarda: el primer d’abril, dia 6, i el primer de maig, dia 4. Aquest serà el darrer grup on es mantindrà les mateixes condicions econòmiques que en el seu inici. Els propers seminaris de la Mestria es regiran amb les noves condicions econòmiques que consten en el 10è Bloc de l’Escola d’Espiritualitat.

Noves activitats (grups):

1r. Bloc: Qui sóc jo? – 6 sessions d’1’30h. cadascuna. Diferents horaris.
2n. Bloc: El Poder Interior – 8 sessions. Inici: Divendres 11 d’abril.
Hi ha previst fer nous grups dels diferents blocs existents, a part dels ja nombrats. Consulteu-ho en el centre.
Reiki: 1r. Nivell : El segon diumenge, dia 13 (tot el dia). Hi ha altres opcions.
Reiki: 2n. Nivell: El tercer diumenge, dia 20 (tot el dia). Hi ha altres opcions.
Nou Seminari d’Escriptura Emocional i Creativa: 5 sessions de 2h. cadascuna. Diferents horaris.

Escriure ens connecta amb el nostre “jo” més profund i es converteix en un sincer exercici d’autoconeixement i transformació. A través de les paraules concretem les emocions. A l’escriure aprenem a explorar-nos; però sobre tot, a materialitzar els nostres desitjos i fites personals per a crear el futur. Escriure les més íntimes reflexions és un acte terapèutic i un antídot per a la insatisfacció. L’escriptura es converteix, llavors, en una profunda pràctica espiritual. Una experiència intensiva per a qui desitgin escriure per a sí mateixos, superar bloquejos, identificar falses limitacions, creences irracionals, aferraments i realitzar el canvi personal desitjat. Per a escoltar-te a tu mateix, per a plasmar els teus somnis, per a reafirmar-te, per a escriure la teva història, per a que puguis aconseguir expressar-te des del teu cor.

Us recordo també, que les sessions de Meditació guiada i relaxament continuen obertes amb les diferents opcions d’horari: matí, vespre i nit.
Sessions de puresa espiritual:
Dilluns 28, matí (11’45h.)
Dilluns 28, vespre (20h.)
Dijous 24, nit (21’30h.)
Aquest mes d’abril també es faran a la mateixa hora, el dijous 27 (a la nit) i el dilluns 31, en les opcions de matí i vespre.

Per a tots aquells que estigueu interessats/des en assistir en alguna d’elles, o vulgueu informació més detallada d’alguna de les activitats, poseu-vos en contacte amb el centre L’Essència (935404843), o bé envieu un correu electrònic a lessencia@hotmail.com, o a emaeljordimorella@yahoo.es .
Us recordem que tota assistència comporta haver fet la inscripció prèvia amb el pagament de l’import de l’activitat dies abans.
Tanmateix, us faig saber també, que la propera xerrada mensual es realitzarà el dijous, dia 10, a les 20h. ( com sempre). El tema d’aquest mes serà:

“Les escoles (de nens) en la Nova Era”

Esteu convidats/des. Entrada gratuïta.
En cas d’assistir, agrairíem la vostra conformitat amb anterioritat.

dijous, 20 de març del 2008

Existeix.... ?

Fa poc vaig realitzar una xerrada, una conferència sobre el pensament positiu en el centre on normalment realitzo les meves activitats. En ella vaig poder comprovar com el ser humà, degut a les intervencions dels assistents que es van fer, continua arrelat a la dualitat.
Com a conseqüència de la nostra vida fins al present, hem integrat una manera de viure i pensar, i ara, ja d’adults, donem per acceptat que aspectes no innats del ser humà, sí pertanyen a la raça humana. S’ha patit molt, i un ha hagut de lluitar, a vegades, fins a l’extenuació per a aconseguir allò que volia i no sempre ho ha obtingut. Aquests esforços han estat degut a les creences de que per a adquirir i arribar a alguna cosa a la vida, i fins i tot, patir una sèrie de dolors per a aconseguir l’objectiu desitjat. S’accepta com a normal viure en el dolor y altres aspectes de malestar, perquè és part del ser humà.
Voldria dir-vos unes paraules per a tots aquells que penseu així cap malestar, actitud dolorosa o de patiment és innata en el ser humà. Existeixen, sí, però només com a eina per a arribar a ser un mateix. Hi ha qui necessita d’ells, però no és innat. Només els qui triïn aquests aspectes de dolor i esforç els hi serà donats per a superar obstacles i reptes a la vida. No tots ho necessiten, però en cas que se us presenti a la vostra vida, accepteu-los com a regal que aquesta us ofereix i així tenir l’oportunitat de poder aprendre d’allò i continuar el vostre camí d’evolució. Hi ha qui decideix seguir el seu camí de creixement sense el dolor. Hem de respectar totes les eleccions que l’ànima del ser humà tria per a la seva evolució.
No és necessari viure en el dolor, però en el cas que se’ns presenti, és una oportunitat per a aprendre i créixer. És necessari? Absolutament no!, però ajuda a qui el tria com a company de camí.
En aquesta xerrada van sortir aspectes relacionats amb la dualitat que la humanitat viu. Algunes de les intervencions i comentaris de qui es trobaven a la sala mostraven el pensar i actitud de la major part de la societat que ens trobem:
Existeix el pensament negatiu com el positiu.
Existeix la foscor, així com la llum.
Existeix el mal, així com la bondat,
Pensar en aquests termes només és un reflex de com ens ha arribat a influenciar les pautes escoltades i viscudes al llarg de la nostra infantesa i joventut fins el present. Acceptar el negatiu, la foscor, el mal, i fins i tot la por, com es va arribar a expressar en alguna de les intervencions, és posar al ser humà sota una situació d’inferioritat i incapacitat per a viure d’una manera tranquil·la, calmada, i estar pendent de l’agressivitat i amenaces del nostre entorn. Així no podem arribar a confiar amb els altres. És viure en tensió i estar alerta en estat constant. Segur que això és viure? Donar per innat alguna cosa que ve de fora no és estar connectat amb la nostra veritable essència.
Respecto cada una de les opinions exposades, perquè aquest camí triat per cadascú que vol viure així, el portarà amb el temps, a donar passos cap a un canvi a la seva vida, i així donar passos per a arribar a ser ells mateixos, manifestant la seva veritable naturalesa.
Lo negatiu no existeix, només lo positiu. El pensament negatiu només és la contraposició de quan no pensem adequadament segons la nostra naturalesa. Lo positiu és la realitat tal qual, mentre que lo negatiu es una distorsió de la realitat que veiem.
No existeix la foscor, només la llum. Quan aquesta no es manifesta, quan no fa presència, és llavors quan apareix la foscor, però aquesta només és l’absència de llum.
La maldat no existeix, només l’absència de bondat. Quan no hi ha amor, apareix el desamor, i és llavors quan la nostra actitud davant la vida manifesta la maldat en els nostres actes, però aquesta només és una conseqüència de la manca de bondat.
No existeix la por, només l’absència d’amor. Allà on hi ha amor, no hi ha temor. Allà on hi ha temor, no hi ha amor.
Res és el que sembla en el món de la dualitat que vivim. No existeix el pensament negatiu, ni la maldat, ni les pors ni la foscor. Tots aquests aspectes són fruits de l’absència d’alguna de les nostres característiques innates de tot ser humà: Llum, Amor, Consciència i Bondat,...
Sí, som sers espirituals perfectes,, il·limitats, sencers, i només des de la nostra veritable naturalesa podrem arribar a entendre la nostra existència i la vida, així com tot allò que succeeix en l’univers; mentre, la nostra visió i els nostres pensaments es basaran en una distorsió de la nostra realitat degut a unes pautes mentals adquirides que ens han portat a creure que som imperfectes. Res més lluny de la realitat. Hem de tornar als nostres orígens i començar a donar passos cap el nostre autoconeixement.
Saber qui som realment, i no qui ens pensem qui som, ens permetrà despertar la nostra consciència espiritual i començar a gaudir de la vida que vivim, i acceptar els reptes, no problemes, que la vida ens ofereix. El dolor arribarà a desaparèixer, les pors a dissipar-se, i la nostra visió del que veurem deixarà de se limitada per a arribar a entendre el per què de tot.
Res és el que sembla, i totes aquelles característiques no amoroses o limitadores que podeu arribar a tenir, només és un reflex de la vostra identificació amb el vostre passat. Vosaltres sou present, i el vostre cor us parla molt alt. Escolteu-lo i penseu que sou molt més de que us penseu qui sou.
Res “dolent” existeix. Només és fruit de la desconnexió del ser humà amb ell mateix.
Deixa que el veritable ser que hi ha en tu es manifesti. Només el millor pots esperar.

dilluns, 17 de març del 2008

Canvis en l'Escola d'Espiritualitat

Fa pocs mesos que s’ha creat l’Escola d’Espiritualitat. En aquests inicis he anat veient la seva evolució i resultats, així com la millor manera perquè tot aquell que assisteixi pugui rebre la millor formació espiritual. Per aquest motiu us faig saber que s’ha hagut de fer algunes modificacions en relació als blocs i les seves característiques. Hem de viure el present i deixar-nos emportar per tot allò que el nostre cor ens dicti. Aquests canvis són pel major bé de tots. A continuació us presento els blocs tal com han quedat, amb els seus nous continguts i les seves informacions respectives. Si voleu que se us comenti més detalladament, podeu trucar al centre (935404843) o bé enviar un correu electrònic a lessencia@hotmail.com , o bé a emaeljordimorella@yahoo.es



1. Qui sóc jo? - 6 sessions - 100 €
2. El Poder Interior - 8 sessions- 120 €
3. Viure Conscientment- 6 sessions - 100 €
4. La Mort- 5 sessions - 100 €
5. El per què de Tot (El Pla Diví) - 4 sessions - 80 €
6. Els Somnis - 8 sessions - 120 €
7. El Nen Interior - 4 sessions - 70 €
8. Part Pràctica - 8 sessions - 120 €
9. Reiki : - adults - 1 dia/nivell - 150€
- Iniciació pels nens - 8 sessions - 100€
10. La Mestria (cal haver fet, com a mínim, els 8 primers blocs) - 8 sessions - 150 €


Contingut dels blocs de l’Escola d’Espiritualitat

1. Qui sóc jo?
La Dualitat: Humans o divins
El ser imaginari i el ser real
La nostra divinitat
El dolor i l’adversitat
Eines per a desprendre’s del vell ser
La nostra part masculina i femenina
Les relacions de parella
La nostra composició espiritual
Símptomes del Despertar espiritual
Una sessió de puresa espiritual
Durada: 6 sessions d’1’30h.

2. El Poder Interior
La ment: com funciona? Com la podem fer servir?
La Visualització
El poder de l’Ara. Viure el Present.
El poder de la paraula: què representa?
Saber fer-la servir: quan parlar?
El Silenci
La pregària
Dues sessions de puresa espiritual
Durada: 8 sessions d’1’30h.

3. Viure Conscientment
Què és viure conscientment? Com fer-ho?
Interpretació del nostre entorn i de les situacions de la nostra vida
El nostre cos físic: quan aquest es queixa: malalties, dolors, molèsties,....
La funció espiritual del nostre cos
Els canvis: passos a seguir
La intencionalitat
Les relacions: el nostre mirall
Una sessió de puresa espiritual
Durada: 6 sessions d’1’30h.

4. La Mort
Què és?
Per què morim?
I després, què?
Els nostres guies
Ànimes atrapades, fantasmes, esperits,...
Una sessió de puresa espiritual
Durada: 5 sessions d’1’30h.

5. El per què de tot
El Gran Pla Diví
Els Àngels i Arcàngels
Una sessió de puresa espiritual
Durada: 4 sessions d’1’30h.

6. Els Somnis
Què són? Per què somniem?
Com interpretar els somnis.
Tècniques d’interpretació
Diari de somnis.
.....
Dues sessions de puresa espiritual
Durada: 8 sessions d’1’30h.

7. El Nen Interior
Conèixer el nostre nen interior
Connectar amb ell
Els nous nens: els Índic.
Els nens del futur: els Cristall
Una sessió de puresa espiritual
Durada: 4 sessions d’1’30h.

8. Part Pràctica
La respiració
Treball amb el mirall
Exercicis d’interiorització
L’escriptura com a eina de manifestació interior
..... i d’altres exercicis pel nostre benestar
Una sessió de puresa espiritual
Durada: 8 sessions d’1’30h.

9. Reiki

1r. Nivell
2n Nivell
Mestria
Cada nivell es realitzarà en un dia sencer (diumenge). Hi ha altres opcions.
Iniciació a Reiki per a nens de 7 a 14 anys (8 sessions d’1h, els dilluns per la tarda)


10. La Mestria

Què és la Mestria?
Convertir-nos en Mestre
El karma
L’implant neutral
L’Energia Crística
La nova manera de pregar
Els miracles
La Co-Creació
L’ADN
La prosperitat
Els Mudres
Una sessió de puresa espiritual
Durada: 8 sessions d’1’30h.

dijous, 13 de març del 2008

Farmaciola per a la felicitat

1. Un somrís per a tot aquell que ho necessiti.
2. Unes abraçades a punt de ser donades en qualsevol moment. Si es donen estant bé, té la funció de prevenció de qualsevol malaltia.
3. Alegrar-se dels èxits i superacions dels altres.
4. Uns quants riures en el moment adequat ajuda al bon ànim i a veure la vida amb més optimisme.
5. Unes quantes frases de pensament positiu. Sempre van bé segons els moments. Ajuden a contrarestar l’aparició del desànim i el victimisme en coratge i reafirmació personal.
6. Cal portar sempre a sobre, unes quantes respiracions profundes per a alliberar les tensions i el neguit. En casos d’angoixa, prendre 10 respiracions, exhalant l’aire lentament.
7. Cal portar a la farmaciola, uns 10 minuts reservats per a poder dedicar-los al llarg del dia, a algun dels remeis exposats anteriorment.
8. Un polsim d’Amor, de tant en tant, ajuda pel malestar en general i les pors. Si s’escau, posar-n’hi 2 polsims o més. Un excés, en els moments més apurats, no crea contraindicacions.
9. Una estona de “no fer res”, ni pensar en res, ajuda a restablir l’equilibri en el nostre esperit i alleugera la ment.
10. Portar una capsa amb algunes pregàries. Aquestes són beneficioses per quan ens sentim atrapats a la vida. Es recomana dir-les de cor, llavors són molt eficaces.
11. Uns fulls i un bolígraf ens permetrà alliberar-nos del nostre passat i la impotència del present. Expressant el que sentim, ens alliberarà del pes feixuc dels nostres lligams emocionals.
12. Portar sempre a sobre, la predisposició d’ajudar a tots aquells que ho necessitin. Es recomana no intervenir si ells no ho volen; en cas contrari, pots crear-te una desil·lusió i malestar en tu. Unes pastilles de generositat poden ajudar a fer un món millor.
13. Pensa que tu ets la persona més important de la teva vida, i recorda que aquesta farmaciola, prova-te-la primer amb tu, després sabràs com aplicar-la als altres.



ET DESITJO LA PLENA SALUT PEL TEU COS I EL TEU ESPERIT!

dilluns, 10 de març del 2008

Activitats setmanals

Aquesta setmana es farà la xerrada mensual, de caire gratuït i oberta a tothom, el dijous 13, a les 20h. El teme a tractar serà: " El pensament positiu".
També us faig saber que el proper diumenge, dia 16, es farà un curs de 1er. Nivell de Reiki.
Tanmateix, us comunico que l'Escola d'Espiritualitat continua obrint blocs. Si esteu interessats/des en algun d'ells, poseu-vos en contacte al: 935404843. Aquí, en el centre, us informarem dels diferents blocs a realitzar, els horaris i condicions.
L'Escola està oberta cada dia per a tots aquells interessats en el vostre camí espiritual (benestar interior). Cada vegada sou més els interessats/des en donar passos cap a la vostra integritat. Cal obrir les portes de l'autoconeixement i despertar la consciència per a arribar a saber qui som realment i així, poder connectar amb el nostre potencial espiritual (divinitat) i poder crear equilibri, pau i amor en les nostres vides i en els que ens envolten. Per a aquest fi, us obro les portes d'aquesta Escola creada per les noves energíes dels nostres temps.
Qualsevol informació que vulgueu rebre podeu trucar al telèfon abans esmentat o bé enviar-me un correu electrònic per a rebre el programa o fer-me qualsevol consulta en relació a les activitats que es realitzen en ella, tenint present que hi ha la possibilitat de portar aquestes activitats en la vostra població en cas que visqueu fora de El Masnou. L'adreça que podeu escriure'm és: emaeljordimorella@yahoo.es
Us espero en la xerrada del proper dijous.
Que passeu una bona setmana i que l'Amor i la Pau sigui en tots vosaltres.

dijous, 6 de març del 2008

El Camí a seguir


Caminant pels marges d’un camí de muntanya vaig veure unes petjades semblants a les d’un ser humà que hagués passat per allà feia poc.
Pensant que jo era l’únic que m’havia endinsat per aquell indret, vaig quedar sorprès mirant al meu entorn per si el veia.
Els raigs del sol encara estaven badallant i les seves clarors despuntaven tímidament per arreu d’aquest lloc on em trobava. Semblava una pluja de lluminositat, com si el cel vessés gotes lluminoses i es filtressin a través de les branques dels arbres, il·luminant el meu camí.
Vaig continuar caminant, i en un revolt, veié novament les petjades anteriors, marcades davant meu. Eren fresques. Semblaven ser esculpides poc abans que jo m’adonés. Vaig mirar al meu entorn, i res. No vaig veure a ningú ni sentir cap fressa de caminar.
Veié una font més enllà on era, una mica endinsada al costat dret del camí, amb una mena de pedres que feien de banc per a reposar una estona mentre s’assaboria uns bons glops d’aquella aigua fresca, neta i pura.
Arribant-hi, em vaig ajupir per a beure i veié una ombra com si algú fos darrera meu i projectés la seva silueta davant meu, al terra. Em vaig incorporà ràpidament i em girà. Res, no vaig veure a ningú. Sorprès per aquesta situació, vaig tornar-me a ajupir, i novament vaig veure la silueta retallada al terra, davant meu, com si algú el tingués darrera. Vaig girà el cap i tampoc vaig veure a ningú.
Em vaig incorporà i assentà una estona en aquella roca que servia de seient. El bosc començava a despertar. Els ocells em feien saber que ja m’havien vist i em controlaven. Les fulles dels arbres començaven a moure’s degut a la primera escalfor del dia, en contrast amb la frescor de la nit. El terra semblava ser regat harmoniosament, com si tota planta, tot espai hagués rebut la seva ració d’humitat. Tot estava en perfecte ordre. Tot era harmonia i jo em trobava en mig d’ella. Llavors, en aquest estat d’integritat i absoluta fidelitat amb mi mateix, vaig veure la ombra reflectida novament davant meu, com si algú estigués darrera les meves espatlles. No sabia què fer, si girar-me o estar-me quiet. Degut al que havia passat les dues primeres vegades, vaig decidir aclucar els ulls i estar-me quiet i no girar-me. Vaig fer unes respiracions i sentir la unitat amb aquell lloc. Hi havia calma dins meu. Llavors, vaig sentir com si algú em posés la seva mà a la meva espatlla dreta. Vaig obrir els ulls d’immediat i la sorpresa va ser meva perquè no vaig veure a ningú, en canvi, algú m’havia tocat amb la seva mà. Sincerament haig de dir, que em vaig neguitejar una mica. Mirava a la dreta i a la esquerra d’on era, però no vaig veure a ningú. Tot i així, tenia la sensació que no estava sol.
El dia despuntava cada vegada més, aclarint els racons més profunds d’aquella part de la naturalesa on jo em trobava. Vaig decidir continuar el meu viatge. Caminant pel camí, endinsant-me en ell, anava reflexionant sobre el què m’havia passat. Quan més li donava voltes a la situació viscuda, vaig trobar-me davant una cruïlla de camins. Hi havia tres opcions per arribar on havia d’anar. En una posava un cartell que deia: “Segueix com ara”. En un altre indicava: “Depèn de tu”, i finalment, hi havia un tercer rètol que deia: “Ment present”.
Sincerament, els tres cartells eren els més originals i enigmàtics que m’havia trobat fins ara. Podeu arribar a imaginar que em vaig quedar pensant quin d’ells agafaria per a continuar el meu camí. El que es diu fàcil, fàcil, no m’ho van posar per a poder triar-ne un i continuar caminant.
Des d’on era podia llegir perfectament els tres indicadors. Al cap d’una estona pensant quin camí em portaria on m’havia proposat arribar, vaig posar-me davant de cadascú, com si volgués iniciar la caminada. Primer em vaig posar en un, i no vaig notar res. Després em vaig posar en un altre, i tampoc vaig notar res: i llavors, vaig posar-me davant del que quedava i vaig veure la ombra anterior reflectida endinsant-se en el camí, com si el sol el tingués darrera i la meva silueta quedés reflectida assenyalant aquesta opció.
Ja està ! – vaig pensar. Ja sé quin camí seguiré. Després d’haver-lo triat, em decidí a donar el primer pas, i sentir com si algú m’acompanyés. Em vaig girar, i veié una gran llum intensa de forma humana que em digué:
- Deixa’t emportar. No temis. Jo sóc amb tu.
Des de llavors, sers de llum protegeixen i guien el meu camí.
Però sabeu què? La ombra que havia vist en la meva caminada, era la meva pròpia ombra, espantant-me d’ella al no percebre que la Llum que és amb mi, reflectia el meu cos davant meu. Tot i així, ara sé que res haig de témer perquè estic sent protegit i guiat per altres entitats, que com jo, com tu, han estat enviades aquí a la Terra.
Tu no estàs sol/a. Mai ho has estat. Ets un ser de Llum i Amor. Que no notes el teu cor? Escolta’l i veuràs reflectit el senyal que t’indicarà quina direcció seguir. Per cert, quin camí seguiries dels tres indicats anteriorment?
Deixa que el teu cor te l’indiqui.

dilluns, 3 de març del 2008

Esperit i ànima (R)

Quina diferència hi ha entre esperit i ànima?
Es crea gran confusió, generalment, quan es fan servir aquests termes. Sovint es confonen, aplicant-los indiferentment, ara un, ara l’altre, dins d’un mateix context per designar un mateix concepte. La realitat és que són dos aspectes diferents, i per tant, no representen el mateix. A continuació, les paraules que llegireu, probablement no tots les arribareu a entendre en la seva totalitat, però penseu que les paraules quan es refereixen a aspectes d’índole espiritual, a vegades són limitades. Les diferències són subtils. S’han de sentir, no sempre racionalitzar-les, i d’aquesta manera les “entendreu”.
L’esperit és com ets tu i està relacionat amb l’intel·lecte, en la capacitat d’aprenentatge. A més consciència, més pur és el teu esperit.
L’esperit permet evolucionar l’ànima. L’ànima és aquesta part de tu que et mostra en quin moment espiritual et trobes.
L’esperit és tot el que tu representes pel que ets, i l’ànima és la teva individualitat espiritual que sempre existeix.
L’esperit pot anar variant segons el moment. L’ànima és el grau d’evolució espiritual que et trobes i sempre va evolucionant. A més coneixement i consciència espiritual, més evoluciona la teva ànima.
L’esperit és la clau que permet que la teva ànima evolucioni. Té a veure amb l’intel·lecte, amb la ment, amb la capacitat “d’adquirir” i permet evolucionar a l’ànima.
L’esperit de lluita és la capacitat d’encarar-se amb les situacions. L’esperit guanyador és la sensació i actitud que es té conforme pots sortir-te’n de qualsevol fet o circumstàncies. L’esperit alegre mostra la alegria de viure, sent un estat interior de com vius la vida. Tenir un esperit fort representa la fortalesa interior que es té en aquell moment degut a una “decisió presa”, constantment, per a arribar a portar a terme allò que hom creo.
L’esperit, per exemple, de la mare Teresa de Calcuta, representa la imatge que tenim i que en cadascú de nosaltres pot haver variacions segons la veiem. El seu esperit seria el conjunt de la seva manera d’actuar i veure la vida, i aquesta impregnació energètica en ella és el que composa, el que s’entén, el seu esperit. Quan sentim o podem “veure” el seu esperit tindrem la sensació de “generositat, senzillesa, altruisme, coratge i amor pels altres.” El seu esperit ens transmetrà aquests aspectes, i per tant, haurà permès que la seva ànima hagi pogut evolucionar espiritualment.
L’esperit té a veure amb un aspecte d’actitud, presa de decisions i enteniment sobre els fets, què fer i com fer-ho; per tant, l’esperit té a veure amb la intel·lectualització de la vida. És el que pensa, decideix, assimila i actua, enlairant d’aquesta manera, a l’ànima que “serveix”. Vindria a ser com la part intel·lectual de la nostra espiritualitat, i l’ànima, la nostra veritable essència espiritual que mostra el grau d’evolució que ens trobem . És aquella part que mostra en quin moment de la nostra existència ens trobem, alimentada per l’esperit.
Tenir un esperit sa, és algú que actua “perquè creo que així ho ha de fer”, i amb el temps, amb naturalitat perquè ja ho tindrà integrat en ell, d’una manera amorosa a la vida, o en algun dels seus aspectes. Un mal esperit és “algú” amb poca “o gens” consciència espiritual. Un esperit evolucionat és aquell on la seva consciència espiritual és plena i el grau d’amor adquirit, pur i incondicional, és gran.
L’esperit té a veure amb una ment divina. L’ànima és el fruit, la conseqüència del nostre esperit. Aquest l’alimenta i la fa créixer.
La essència, l’esperit de Crist torna a ser entre nosaltres, tal com Ell va dir en el seu temps que tornaria. És la essència Crística, la energia de la Nova Era, la que s’ha instaurat entre nosaltres amb el canvi de mil·lenni.
L’amor ha tornat, i ara, és possible la sanació del ser humà i del planeta.
L’esperit de Crist és en nosaltres.
El ser humà cada vegada vol conèixer-se més i busca i busca respostes a la seva vida. Que no us heu adonat de les vostres inquietuds espirituals d’un temps cap a aquí? Que no us heu adonat dels canvis que s’han produït a la vostra vida des del canvi de mil·lenni fins els nostres dies, i sobre tot, des del 2003? Que no us adoneu dels canvis a la Terra que s’estan produint des d’aquest any?
L’amor ha tornat a la Terra i aquest està obrint el camí cap a la sanació i el benestar en els cors de la humanitat i del planeta.
S’ha obert la porta d’unes noves energies, de la Energia Crística, i aquesta porta canvis, i encara en portarà més perquè el ser humà pugui sentir l’amor en ell i gaudir d’una vida plena de benestar i felicitat.
Ha arribat la hora, i l’esperit diví es manifesta. Obra la porta de la teva espiritualitat i escolta el teu cor: ell et parlarà.
El teu esperit absorbeix i la teva ànima es nodreix, cada vegada més, de l’amor de Déu en tu.