dijous, 29 de novembre del 2007

El Final de lo vell

Ens dirigim cap el final d’una etapa a la Terra, on les energies procedents del passat que podem arribar a tenir integrades en nosaltres tenen la data de caducitat, i aquesta data finalitza a finals d’aquest any.
Portem set anys d’aquest nou mil·leni, i la tolerància de l’univers ens ha anat permetent que la nostra evolució a consciència vagi desprenent-se de la superficialitat feixuga de la nostra essència lentament. El despertar de la nostra consciència ha fet que molts de vosaltres hàgiu començat a donar passos cap a la vostra integritat. Per sort, encara ens queda fins a finals d’aquest any per a canviar la muda de lo vell i deixar pas al nou ser, al veritable ser que sou.
A partir de l’any que entrarem, haurem de deixar anar el ser que érem i començar a veure resultats a la nostra vida degut al treball realitzat al llarg d’aquest principi de mil·leni fins el present.
Sí, a tu em dirigeixo i et dic, estimat ser de Llum, a tu que estàs llegint aquestes paraules, i que no és perquè sí que ho estiguis fent; a tu em dirigeixo per a dir-te, que tot l’esforç encaminat cap a la teva integritat realitzat fins ara, començarà a veure els seus fruits. Que buscaves una solució en algun aspecte de la teva vida? Doncs ha arribat el moment que la trobis. Que la teva economia sempre ha estat al llindar de la desesperació? Doncs ara, estimat treballador de la Llum, ara prepara’t perquè pot ser que comencis a recollir els fruits de la teva predisposició al llarg d’aquests darrers anys. Potser buscaves algú especial amb qui compartir la teva vida? No t’amoïnis perquè els passos donats cap a la teva autoestima i el teu cor t’aproparan a algú que serà important per a tu.
Confia perquè el 2008 et permetrà obrir noves portes de la teva voluntat.
Ha arribat l’hora de recollir per a aquells que heu treballat la terra i heu sembrat. L’heu regada i els brots de l’abundància començaran a brotar. A mesura que us endinseu en aquest nou any, els fruits seran més patents. Encara estàs a temps, per sort, de preparar-te. Encara et queden uns dies per a acabar aquest any, i llavors, el nou ser que hi ha en tu, estimat àngel, començarà a despuntar en el teu entorn.
Han estat mesos de dur treball per a alguns de vosaltres, però aquests reptes encarats us han obert les portes de la vostra integritat. Ha arribat l’hora de deixar lo vell per a donar pas a lo nou. Tu ets el nou ser de la Nova Era. Tu ets el ser que permetrà, conjuntament amb els nous nens, plantar les llavors de la nova energia en aquest meravellós planeta anomenat Terra. Tu, amb la teva individualitat podràs obrir noves portes de cara al gran canvi que s’ha de produir en el nostre planeta. Queden només cinc anys pel Gran Pla Diví, i ens trobem en temps on tot s’accelera per a estar a punt a principis del 2013.
Com la serp, que canvia la seva muda perquè ja li és estreta, tu, estimat ser humà, allibera’t de tot allò que encara guardes en el bagul del teu passat per a acabar de fer neteja i deixar que només el nou ser que hi ha en tu, el veritable ser que ets, es pugui manifestar amb tota la seva magnificència.
Els qui encara no heu començat a “fer neteja” , no us adormiu, i obriu la porta del despertar de la vostra consciència per a mostrar allò que és únic i amorós que hi ha dins vostre. Allibereu-vos de les velles energies, de les velles creences i pensaments arrelats en el passat perquè un nou flux revitalitzador que tot ho equilibra està esperant entrar en les vostres vides. Notareu grans canvis, i aquells que ja porteu temps en el canvi, és probable que noteu, fins i tot, símptomes físics. Aquests no provenen de cap malaltia, sinó de la vostra reestructuració energètica per a encarar la nova vida que se us presentarà a partir del proper any.
Sigueu pacients amb el procés que esteu vivint. Confieu i alegreu-vos pels moments actuals perquè tot s’està recol·locant al seu lloc per a poder viure una nova vida plena d’ordre, harmonia, pau i serenitat. Els moviments que podeu estar sentint en aquests moments dins vostre, només són reajustaments del nou ser que s’ha de manifestar. S’han produït canvis d’uns tres anys cap a aquí a la vostra vida, però només ha estat el principi de les reformes internes per a arribar a ser vosaltres amb tot el vostre resplendor. De moment, el que s’ha produït us ha portat a un estat millor que fa un temps enrera. Observeu-vos i digueu, sincerament, si heu arribat a un punt de millor benestar a la vostra vida. Veieu? Tot el que succeeix és pel vostre major bé. Potser no t’adones de cap canvi? Potser estàs pitjor? Enhorabona! Perquè aquest empitjorament o estancament et permetrà dir prou algun dia i predisposar-te a canviar. Allò que vivim ens porta a donar nous passos cap a la nostra divinitat. Si tu ets algú dels qui la seva vida a anar enfonsant-se més i més, ha estat senyal que de la manera que vivies no podies continuar i havies de prendre una nova direcció. Com és que no aprens d’ella quan t’ha estat parlant d’una manera tan clara? Comença a donar passos cap a aquest sentit, que tu pots. Tu ets capaç i pots aconseguir allò que vols.
Ens apropem al final d’un any, el 2007, que ens ha portat grans canvis en nosaltres. Ens ha fet prendre decisions que potser no ens pensàvem que les prendríem. Han succeït esdeveniments que ens han fet agafar una actitud diferent de com actuàvem fins ara. Imprevistos han aparegut i això ens ha portat a endinsar-nos al nostre interior. Aquest recolliment ens ha obert les portes del present i permetre que els fruits abundosos puguin ser recollits a partir del proper any.
A tots vosaltres us dic, estimats àngels que us trobeu dins d’un cos, que els vostres esforços no quedaran en cistella buida, sinó que aquesta s’omplirà de l’abundància, de la prosperitat d’allò pel qual us heu encaminat tot aquest temps.
Només el millor podeu esperar.
Que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.

dilluns, 26 de novembre del 2007

Activitats paral·leles a l'Escola d'Espiritualitat pel desembre


Taller sobre Escriptura Emocional i Creativa:

La escriptura és un mitjà meravellós per a concretar idees, trobar el camí vers la consecució dels teus objectius i redescobrir-te.
Aquest és un taller que engloba tècniques d’escriptura amb l’exercici de la imaginació per a trobar el benestar en tots els aspectes de la teva vida. Amb senzills exercicis i sorprenents descobriments, provoca un procés de canvi i renovació des de l’interior de la persona.
Escriuràs per a sanar les emocions provinents del teu passat i per a manifestar els teus somnis de futur. És un mecanisme definitiu per a qui desitgin identificar les limitacions i creences irracionals, plasmar per escrit els desitjos i metes personals per a crear el futur desitjat; i en definitiva, realitzar una transformació interior a través del poder terapèutic de la escriptura emocional.
La escriptura com a mitjà terapèutic, i així serà en aquest taller vivencial, pràctic, on es donaran les eines per a conèixer-te i potenciar la teva autoestima. Escriure ens connecta amb el nostre “Jo” més profund, i es converteix en un sincer exercici d’autoconeixement i transformació. A través de les paraules connectem amb les nostres emocions. Quan les escrivim, obrim les portes del nostre interior i aprenem a explorar-nos i a crear el mecanisme per a materialitzar els nostres desitjos a la vida. Escriure les més íntimes reflexions és un acte terapèutic i un antídot per a la insatisfacció i infelicitat. La escriptura, llavors, es converteix en una profunda pràctica espiritual. Una experiència per a qui desitgin trobar-se en la intimitat i escriure per a sí mateixos, desemmascarar les limitacions i les creences limitadores, els aferraments, els bloquejos a la vida i poder realitzar el canvi tan esperat per arribar a ser un.
Aquest és un taller per a escoltar-te, per a trobar-te a tu mateix/a, per a plasmar els teus somnis, per a reafirmar-te, per a escriure la teva història, per a alliberar-te de tot allò que no et deixa ser tu, expressant-te en tot moment, des de l’ànima.

Dia 2, diumenge (tot el dia)
Horari: 9’30h. fins a les 20’30h. (parant dues hores per a dinar)
Preu: 110€

Taller sobre la Rendició:

És probable que hi hagi algun aspecte a la teva vida que per més que t’hi posis no hi ha manera de solucionar-ho. Potser la teva part afectiva, els fills, les relacions, el diner, la creativitat o qualsevol altre aspecte no sàpigues com sortir-te’n d’una vegada per totes. Potser ja has fet les mil i una perquè tot acabi com tu vols. T’has bellugat i has anat d’aquí cap a allà donant passos per a fer “les paus amb això”, que no hi ha manera que sigui com tu voldries.
Enhorabona!, perquè et trobes en el moment just per a “Rendir-te davant la situació”. Potser ha arribat l’hora de no “lluitar” tant i fluir més.
Tot el que ens succeeix té un sentit.
En aquest taller es veurà la necessitat de deixar de lluitar constantment i “remar a contracorrent”. S’indicaran alguns exercicis a fer i es donaran les pautes a fer davant d’una situació que “es resisteix”.

Hi ha dues opcions:
a) Dia 3, dilluns pel matí
i. Horari: 9’30h. fins a les 14h.
ii. Preu: 70 €
b) Dia 9, diumenge pel matí
i. Horari: 9’30h. fins a les 14h.
ii. Preu: 70 €

Reiki:

Reiki es la energía universal creadora de toda vida. Vivir con Reiki es ser consciente de esta energía que nos rodea, que se encuentra en todo lo existente que nuestros sentidos pueden percibir y que todo lo creado contiene su esencia. Reiki es un camino de evolución espiritual, donde se aprende a “coger” esta energía que todos somos y nos rodea y canalizarla para curar a los demás, a nosotros mismos y para sanar el planeta.
Reiki es un camino de conciencia conforme los seres humanos pueden tomar contacto con su poder y fuerza interiores para crear equilibrio. Podríamos decir, también, que es un medio de curación y sanación natural basándose en una imposición de manos. Reiki, todo y así, no es ninguna técnica, sino una manera de vivir conectado con nuestra verdadera naturaleza amorosa y sanadora.

2n. Nivell: Diumenge dia 16, tot el dia.
1r. Nivell: diumenge dia 23, tot el dia
- Horari: 10h. fins a les 20h. (parant dues hores per a dinar)
- Preu de cada nivell és de 150 €


L’Escola d’Espiritualitat
c/ Itàlia 37 - El Masnou – (tocant el mercat) T.935404843
e-mail: l-essencia@hotmail.com

dijous, 22 de novembre del 2007

La Força del Decidir

On és la Veritat de la vostra existència ? On és la guia del vostre camí ? Busqueu i busqueu i veieu com la vida se us escapa de les mans. Envelliu pensant que la vostra presència en aquest món ha estat el que ha estat i res més heu pogut fer perquè tot ha estat molt dur i no heu tingut els mitjans per a poder-ho fer. La misèria ha estat part de la vida, així com les desgràcies i els problemes són part de cadascú i tothom en té i en tindrà . La vida són penes i alegries, problemes i més problemes amb algun moment de felicitat quan alguna cosa et va bé.
Us sonen aquestes paraules? Teniu raó de queixar-vos quan veieu que heu de lluitar molt (contra qui?) per a fer front als esdeveniments que se us presenten i a les necessitats bàsiques de la vostra quotidianitat.
Jo us dic : no heu de lluitar contra res per a viure, només fluir. No heu de perdre el temps innecessàriament buscant i buscant dins de la ignorància espiritual per a fer front a la vostra vida. Res de tot això heu de fer perquè la ajuda que necessiteu la porteu amb vosaltres ja des del naixement. Tot allò que pugueu necessitar ho teniu en vosaltres. No cal anar a les palpentes per trobar la llum del vostre instant. Res se us amaga que no pugueu trobar. Tot és en el seu lloc perquè quan ho necessiteu ho pugueu agafar.
Aneu cecs pel camí del vostre aprenentatge no conscient, pensant que tot us vindrà de fora i haureu de fer-li front segons les vostres capacitats adquirides en la educació. Sols, vosaltres sols amb el material adquirit amb els vostres esforços i dolor. Molts assentireu amb el cap al sentir aquestes paraules però jo us dic que no esteu sols i que no us adoneu del més important, de la clau de la comprensió i l’alliberament, del benestar i la pau interior : Vosaltres ! Sí, vosaltres sou la resposta a la vostra crida quan demaneu ajuda o un suport per a poder fer front a les suposades adversitats que us trobeu en la “vida”, en la vida que vosaltres heu creat creient en ella, en la vostra particular visió de la “vida”.
Estimats, res és el que sembla i les vostres súpliques d’ajuda són escoltades pel Pare, però vosaltres no les sentiu perquè esteu ocupats en la preocupació de com fer-ho vosaltres sols només amb els utensilis materials. El Pare us parla i us dóna les eines que necessiteu però els vostres ulls no veuen més enllà del físic. La veritable raó del vostre procés no és visible als vostres ulls. La veritable força no és visible davant els ulls de la terrenalitat. El que us succeeix no té res a veure amb els altres, sinó amb vosaltres. El dolor que sentiu tampoc té a veure amb els altres, sinó també amb vosaltres.
La vostra vida és valuosa i sagrada, és part de la Creació i el Pare no vol que us perdeu en ella. Sempre és en vosaltres i mai no us ha deixat “de la mà de Déu”. Constantment us parla amb dolça veu a cau d’orella però vosaltres ignoreu la seva guia i no us voleu agafar de la mà que us ofereix. Ell és allà sempre amb vosaltres, però l’ignoreu perquè oblideu qui sou i valoreu allò que es veu i podeu tocar. El Pare accepta la vostra decisió però continua al vostre costat per a quan arribi el dia que obriu els ulls del vostre cor el pugueu trobar en vosaltres. Aquest dia està previst i mentre, respecte la vostra decisió perquè us portarà a Ell, encara que sigui a través del dolor y la misèria.
A tots us arribarà el dia que despertareu. Obrireu els ulls del cor i direu : bon dia Pare!. Ell us acollirà i us enlairarà a través de la vostra voluntat i predisposició. Aquell dia el cel s’alegrarà i tots celebrarem el vostre “naixement”. Aquell dia començareu a obrir les portes del vostre veritable ser, de l’autoconeixement i el despertar de la consciència. Caminareu més segurs i la vostra visió de la vida canviarà plenament perquè haureu permès que Déu us guiï.
Vosaltres heu estat creats a la mateixa semblança que Ell. Teniu la seva essència dins vostre i és aquesta essència la que us fa divins i creadors de la vostra vida. Tot depèn de vosaltres, de les vostres decisions i predisposició a voler mostrar el vostre veritable potencial amb plenitud.
Res és el que sembla i els altres no tenen el poder de canviar la vostra vida a no ser que els hi doneu el consentiment. Tot depèn de les vostres decisions, de la vostra voluntat. Vosaltres sou la clau per a transformar la vostra vida en una de millor qualitat i benestar. Sou vosaltres la llavor de la prosperitat i l’amor. Vosaltres sou la veritable essència de Déu. Esteu fets a la seva imatge i semblança. El vostre interior, la vostra veritable essència és divina, el que feu amb ella depèn de vosaltres mateixos. Vosaltres sou el sentit de la vida, de la creació. Feu el que feu, al final arribareu a la Font. La clau de la existència es troba dins vostre i el cor és la paraula de la vostra divinitat. Escolteu-lo i porteu a terme el que us digui, perquè el seu missatge us portarà a la vostra realització.
Venim amb un cos, però el veritable sentit de la vida que viurem depèn de la essència que hi ha dins d’aquest cos. El nostre veritable potencial es troba dins d’ell i tot el que viurem al llarg dels anys serà degut al seu contingut, al voler-ho fer servir o no. Si decidim ignorar-lo, desconeixerem la nostra veritable essència i potencial per a ser els creadors de la nostra vida d’aprenentatge, no entenent el que ens succeeixi i deixant-nos emportar per les aigües braves de la impotència, de les penes, les desgràcies, pel dolor. No entendrem el veritable significat de la vida i ens sentirem poca cosa, víctimes i culpables pensant que l’únic que compta és el que tinc i puc arribar a aconseguir. Els béns materials seran l’eix de la nostra vida i mai en tindrem prou perquè aquests ens alliçonaran o bé amb les mancances o bé amb la solitud i la insatisfacció interiors.
La clau de la vostra vida es troba dins vostre. Vosaltres sou la força de la prosperitat, de la abundància i de l’amor. Sou la essència de la creació i no hi ha res que no pugueu materialitzar. Coneixeu-vos i us adonareu del vostre potencial. Només a través de l’Amor arribareu a la plenitud i el benestar.
Obriu el vostre cor i deixeu que us parli. Escolteu-lo i fluïu fent servir la vostra ment per com portar a terme la seva guia. Fluïu i deixeu que el Pare, la vostra divinitat us guiï i materialitzi allò que heu expressat segons la Voluntat de Déu.
Vosaltres sou la raó de la vostra vida i d’expandir la magnificència de la Font per tot l’univers. Vosaltres sou la raó de la vostra existència. Vosaltres sou UN amb la Font, sou Amor, i aquest Amor us farà gaudir de la Vida.

dilluns, 19 de novembre del 2007

Escola d'Espiritualitat: preus i durada de cada bloc

1r. Bloc: Qui sóc jo?
Durada: 6 sessions
Preu: 100 €

2n. Bloc: El Poder Interior
Durada: 8 sessions
Preu: 120€

3r. Bloc: Viure Conscientment
Durada: 8 sessions
Preu: 120€

4rt. Bloc: La Mort
Durada: 8 sessions
Preu: 120€

5è. Bloc: El per què de tot?(La Voluntat Divina)
Durada: 8 sessions
Preu: 120€

6è. Bloc: Els Somnis
Durada: 8 sessions
Preu: 120€

7è. Bloc: El Nen Interior
Durada: 4 sessions
Preu: 70€

8è. Bloc: Part Pràctica
Durada: 8 sessions
Preu: 120€

9è. Bloc: Reiki
Durada: 1 dia sencer ( 8 hores)
Preu: 150€ cada nivell

10. 10è. Bloc: L’Espai pels Nens
Taller de contes iniciàtics:
i. Durada: 6 sessions
ii. Preu: 70€
Iniciació a Reiki:
i. Durada: 8 sessions
ii. Preu: 100€


Per a la resta d’informació consulteu articles anteriors d’aquest mes en aquest mateix bloc, o bé truqueu al mateix centre: 935404843 (Carolina).

dijous, 15 de novembre del 2007

Esborrar el dolor del nostre passat

A tots els que us trobeu ara, aquí davant, llegint aquestes paraules:


Déu n’hi do el que heu hagut de viure per a arribar al dia d’avui. Recordeu els temps del vostre passat? Potser, amb el que sabeu ara, si fóssiu en aquells temps, no faríeu el que vau fer o esborraríeu aquell fet que us va aportar malestar. Què tal tenir una goma d’esborrar per a treure del nostre passat tot allò que ens va fer mal? Us ho imagineu? Tenir una goma per a treure tots aquells esdeveniments, situacions, que vau sortir malparats/des podria ser un gran invent. Us imagineu no haver viscut aquells moments? Què ve, oi? Parlem-ne.
Continua imaginant-te que tens aquesta eina que et pot permetre treure de la teva vida tot allò que, ara sabent-ho, t’ha aportat dolor, del tipus que sigui. Quins moments esborraries? Pensa en algun d’aquests moments abans de continuar llegint. (Pausa).
Una vegada recordis aquells instants, imagina’t que agafes la goma i ho esborres. Què hagués passat si no haguessis viscut allò?. Com hagués continuat la teva vida?. Pensa en cada fet succeït, i a l’igual que has fet en el primer fet, fes-ho amb els altres, és a dir, esborra’ls de la teva vida. Llavors pensa: haguessis arribat fins on ets ara? Tot el bo que t’ha passat arrel d’aquells fets els haguessis viscuts? Haguessis arribat a ser tal com ets ara? Et sents bé en aquests moments del teu camí?
Es probable que la majoria de les respostes, potser excepte la darrera, hagin estat que no. Penseu bé. Si fins i tot la última resposta també ha estat negativa, ... perfecte!, ha arribat l’hora de donar passos cap a tu. Veus? Fins i tot, encara estant malament, se t’ha portat a un punt de donar-te que has de fer canvis a la teva vida. Que no ho creus? Bé, doncs continues en el bon camí per a adonar-te que així ha de ser.
Tornem als fets del nostre passat. Tot el que has viscut t’ha ofert l’oportunitat d’anar-te forjant fins arribar al ser que ets ara. No podem arribar a un punt, a un esglaó, si no hem passat per l’anterior. Cada passa et porta més enllà i a una de nova. A la nostra vida no hi ha res que visquem que no serveixi. Cada situació manifestada ens aporta una experiència i aquesta ens porta a una altra, i aquesta a una altra, i així fins arribar als nostres dies. Tu ets el fruit d’uns fets encadenats, els quals t’han portat a ser com ets. Allò que en el seu moment et va fer sentir malament, només va ser un pas més per a arribar a un punt per a decidir-te “ser tu”, per tant, si haguessis esborrat aquell o aquells fets tu no hauries creat al ser que ets ara. No podem evitar el trobar-nos amb allò que la vida ens dóna, perquè cada situació és un regal, una oportunitat per a arribar a connectar amb el veritable ser que som. Tu ets fruit del que vas viure i com ho vas viure. Torno a preguntar-te: segur que encara vols esborrar algun fet viscut? (Pausa). Si la teva resposta continua sent sí, és que encara estàs lligat/da al dolor d’aquells moments. Necessites alliberar-te d’ell i crear pau dins teu. El patiment del nostre caminar només són recursos per a aprendre a ser nosaltres. Davant d’aquest fets, només tenim dues opcions: el deixar-nos emportar per ells (paper de víctima), queixant-nos i patir innecessàriament, o encarar-lo (responsabilitzar-nos) i acceptar des de la serenor el procés que ens aporta, mentre aprenent d’ell (connectar amb el nostre poder).
A la nostra vida ha aparegut el dolor de diferents maneres, però no ens hem d’aferrar a ell, sinó alliberar-lo, gaudint del nostre present i aprenent de la situació. Cada malestar viscut és una porta oberta per a arribar a nosaltres i així, poder gaudir de la vida. Si ara, encara pateixes a la vida, és que no has traspassat aquesta porta de la felicitat que t’ha aportat els moments de patiment.
Avui pot ser un bon dia per a començar a caminar cap a tu, alliberant-te del teu passat i començar a conèixer-te i saber quin és el teu veritable potencial i, d’aquesta manera, poder manifestar el teu poder interior. Quan així sigui, haurà estat fruit del teu passat.
No creus que ha arribat l’hora de dir prou de patir i deixar-te anar amorosament als braços de la vida?. Ella no et farà mal, només vol el millor per a tu. Ets tu qui penses que et pot fer mal, no ella. Prova-ho!
Tot va bé a la nostra vida. Tot va bé. No temis i ves al teu interior, perquè el teu cor et parla. Escolta’l! Senta’l i fes cas el que et diu. Ell t’ajudarà a alliberar la pena, la tristesa i el malestar que pot haver en tu en aquests moments. Potser ja has après a sentir-lo, enhorabona! , continua així, que cada vegada et parlarà més clar i la felicitat apareixerà més notablement a la teva vida.
Tot va bé.
No estàs sol/a.
Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 12 de novembre del 2007

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat

Tal com se us ha anunciat dies enrera, a partir del proper mes de desembre entra en funcionament l’Escola d’Espiritualitat. A continuació us fem les primeres propostes per començar a obrir els primers grups i iniciar, així, un camí cap el benestar i la felicitat.


Horari de vespre - nit: (de les 20h. a les 21’30h.)

Dilluns dia 3 inici del 1r. bloc: Qui sóc jo?
Dimarts dia 4 inici del 2n. bloc: El Poder Interior
Dimecres dia 12 inici del 3r. bloc: Viure Conscientment
Divendres dia 14 inici del 5è. bloc: El per què de tot


Horari de nit: (de les 21’45h. fins a les 23’15h.)

Dilluns dia 3 inici del 6è. bloc: Els somnis
Dimarts dia 4 inici del 7è. bloc: El Nen Interior
Dimecres dia 12 inici del 8è. bloc: Part Pràctica
Dijous dia 13 inici del 4rt. bloc: La Mort

Horari de tarda pels nens:

Dilluns dia 3, de les 18h. fins a les 19h., inici del 10è bloc: Taller de contes (iniciàtics)
Dilluns dia 3, de les 19h. fins a les 20h.: Iniciació a Reiki

A continuació us mostro el contingut bàsic de cada bloc:

1. Qui sóc jo?

a) La Dualitat: Humans o divins?
b) El ser imaginari i el ser real.
c) La Nostra Divinitat
d) Les nostres eines per a viure
e) El dolor i l’adversitat
f) La nostra part masculina i femenina
g) La nostra composició espiritual
h) Dues sessions de puresa espiritual
Duració: 6 sessions

2. El Poder Interior

a) La ment: Com funciona?,
b) la Visualització.
c) El Poder de l’Ara. Viure el Present.
d) El poder de la paraula: què representa?
e) Saber fer-la servir: quan parlar? Com fer-ho?
f) El silenci
g) La Meditació
h) La pregària
i) Dues sessions de puresa espiritual.
Duració: 8 sessions

3. Viure conscientment

a) Què és viure conscientment? Com fer-ho?
b) El nostre cos físic: quan aquest es queixa (malalties, dolors,....)
c) La funció espiritual del nostre cos.
d) Els canvis: passos a seguir.
e) La intencionalitat
f) Les relacions: un mirall del nostre interior
g) Dues sessions de puresa espiritual
Duració: 8 sessions

4. La mort

a) Què és? Per què morim?
b) I després, què?
c) El karma
d) L’implant neutral
e) Dues sessions de puresa espiritual
Duració: 8 sessions

5. El per què de tot

a) L’Energia Crística
b) Els Miracles
c) La Co-Creació
d) Els sentiments com a eina de creació
e) El Gran Pla Diví.
f) Els Àngels i Arcàngels.
g) Dues sessions de puresa espiritual
Duració: 8 sessions

6. Els somnis

a) Què són? Per què somniem?
b) El simbolisme oníric
c) Tècniques d’interpretació
d) Com incubar somnis
e) Confecció d’un quadern de somnis
f) Dues sessions de puresa espiritual
Duració: 8 sessions

7. El Nen Interior

a) Conèixer el nostre nen interior
b) Connectar amb ell
c) Els nous nens: els Índic
d) Els nens del futur: els Cristall
e) Una sessió de puresa espiritual
Duració: 4 sessions

8. Part pràctica

a) Mudres
b) La respiració
c) Treball amb el mirall
d) Exercicis d’interiorització
e) L’escriptura com a eina de manifestació interior
f) ........ i d’altres exercicis pel nostre benestar.
g) Una sessió de puresa espiritual
Duració: 8 sessions

9. Reiki


a) 1r. Nivell
b) 2n. Nivell
c) Reiki Mestria
Duració: un dia sencer cada nivell.

10.Espai pels nens

1. Taller de contes (iniciàtics)
a. Aspectes a tenir present en un conte
b. Classificació de contes
c. La relació del conte com a eina d’aprenentatge i sensacions
d. Comentar algun conte iniciàtic de cara a l’aprenentatge
e. Crear contes
Duració: 6 sessions

2. Iniciació a Reiki
a. S’introduirà al nen a Reiki, adonant-se de l’ús de les seves mans per a crear equilibri i benestar, a través d’una presa de consciència de l’energia que passa a través d’elles.
b. Nocions bàsiques del Reiki.
c. Com fer servir les mans (algunes de les posicions).
d. Pràctica entre els assistents.
e. Lliurament d’un diploma - certificat conforme a realitzat unes sessions (un taller) d’introducció a Reiki.
f. Es lliurarà un llibret perquè pugui tenir tota la informació donada en les sessions.
Duració: 8 sessions



Si esteu interessats en algun dels blocs, però l’horari presentat no us va bé, agrairíem ens ho féssiu saber, degut que hi ha altres opcions per a portar a terme la vostra demanda. Tanmateix, aquesta Escola d’Espiritualitat, els continguts dels blocs que l’integren, poden arribar als vostres centres, escoles, entitats, allà on us trobeu, tant quan sigueu un grup mínim d’assistents.
Esperem que aquesta Escola sigui un espai per a tots, tant pel poble d’El Masnou, el Maresme i de més enllà per a transmetre les llavors de la nostra veritable essència, i poder arribar a manifestar el veritable ser que som.
Que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.

Per a més informació de les propostes indicades o de portar al vostre propi centre o espai aquests blocs encaminats a l’autoconeixement i al despertar de la consciència, poseu-vos en contacte amb:

L’Essència
c/ Itàlia 37 - El Masnou – (tocant el mercat) T.935404843
e-mail: l-essencia@hotmail.com

dijous, 8 de novembre del 2007

La Rendició

Als qui llegiu aquestes paraules, que l’amor i la pau siguin en vosaltres.
Teniu al vostre abast les eines per a seguir el camí cap a la il·luminació. Vulgueu o no, l’ascensió és un fet que aneu experimentant, conscient o inconscientment. Pel fet de viure en aquesta dimensió entreu en el flux que us porta a un aprenentatge. Encara que el vulgueu ignorar, en el seu moment us adonareu que l’heu deixat de cantó. Llavors, rectificareu la vostra actitud i us encaminareu vers el punt on el vau deixar per a seguir, d’una manera ara conscient, el camí d’aquest aprenentatge. Oi que en algun moment de la vostra vida, o d’una manera continuada heu o esteu patint? Vegeu? Això és aprenentatge. Només cal que us endinseu en el vostre interior per a adonar-vos què us vol dir el procés que esteu seguint. Si us ho proposeu, tard o d’hora sabreu el per què.
El moment més àlgid del vostre aprenentatge és quan veieu d’una manera clara i ferma que tot el que heu arribat a fer al llarg de la vida per a prevenir el que havia de ser per a la vostra ànima, haurà estat una pèrdua d’energia innecessària, creant malestar (preocupacions, tensions,...). No hi ha res més amorós que lliurar-se a les mans del Pare, Creador de tota vida, des de la plena confiança i fe que obtindràs en tot moment allò que necessitis. Des d’aquesta actitud i predisposició, la felicitat és possible, no tan sols a nivell intern, sinó també extern. Rendició.
Us heu passat la major part de la vostra vida, per a no dir tota ella, volent controlar-la i dirigir-la. Heu après a no deixar cap porta oberta. El vostre afany per a tenir-ho tot controlat us ha fet estancar-vos en un modus de vida concret. Quan, amb el temps, algun aspecte del vostre ritme o estil de vida varia o sembla que vulgui canviar, trontolleu. Us haureu acostumat tant a una manera de ser i actuar, que tot allò que se us proposi de diferent, comenceu a inquietar-vos. Mentre aneu tenint allò que us permet gaudir dels vostres principis, tot va bé, però a l’hora que alguna novetat se us presenta (pel vostre major bé), dubteu i mostreu les vostres defenses. Sí, a tu em dirigeixo, a tu que estàs acostumat a uns ingressos concrets i sembla que d’un temps cap a aquí aquests no semblen venir a tu; a tu que la teva relació de parella no va com voldries; fins i tot a tu, estimat pare o mare que no hi ha manera de controlar als teus fills, a tots vosaltres us dic: Les vostres resistències no us permeten fluir perquè els vostres sers s’han neguitejat i potser esteu pendent del què us passa. Rendició.
A tots vosaltres em dirigeixo per a dir-vos que continueu actuant des de les pautes mentals que vau adquirir des dels vostres inicis d’aquesta vida. Continueu vivint des de la por, encara que alguns la mostreu més que d’altres. Allò que és nou, que és desconegut, us fa trontollar tota la vostra vida, quan en el fons, només és una oportunitat per a aconseguir la plena felicitat.
Voleu controlar i controlar, i el bo del cas, que la majoria de vosaltres no ho sabeu, no sou del tot conscients que això ho esteu fent amb la vostra parella, els vostres fills, les vostres activitats, feina, amistats, ...... He conegut casos de persones que semblaven aparentment treballades interiorment, però encara estaven aferrades al món de la forma. El bo del cas és que si els preguntessis a elles si així és, et respondrien que “no, però el que no poden és estar sense fer res per a remediar un fet que no els és favorable”. La inquietud ha aparegut en elles. Pesa tant el món de la forma! Us atrau d’una manera molt forta i subliminal, de manera que no sou conscients dels seus paranys. Què tal si un dia decidiu no posar cap resistència en el vostre tarannà quotidià? Què tal si un dia us deixeu anar, confiant plenament que tot us vindrà? (Segur que la vostra ment ja us ha donat un toc d’alerta conforme les coses no et venen per sí soles, sense fer res).
Sé de la vostra condició humana, i no sempre resulta còmode rendir-se a la vida. No vull dir desmoralitzar-se i passar de tot, no!, no vull dir això! El que estic parlant és de confiança i fe. El que us estic transmetent és la capacitat que teniu de mostrar-vos tal com sou i aconseguir allò, sense esforços, només amb el vostre potencial espiritual, el vostre poder interior. És d’això del que us estic parlant. Mentre no us rendiu, fluïu, d’alguna manera esteu frenant el vostre procés, i les vostres capacitats per a arribar a ser vosaltres en plenitud. Esteu evitant la manifestació del Pare en vosaltres. Totes les excuses que pugueu manifestar en aquests moments, només són resistències al canvi i un aferrament al vostre passat. És fàcil viure en un estatus aconseguit al llarg dels anys, però aquest, no us portarà a la plenitud i felicitat total. Heu creat un entorn que us sentiu protegits, però només són mostres de les vostres pors a obriu-vos del tot i mostrar-vos tal qual sou. Per què no us rendiu a la vida? Per què no preneu la decisió de fluir d’una vegada, alliberar-vos de tot el terrenal, (que no vol dir desprendre’s d’ell), sinó tallar els lligams emocionals amb tots els aspectes materials i confiar (torna a sortir aquesta paraula), confiar plenament que se us donarà tot el que necessiteu. Veieu? Les vostres pors tornen a sortir. Malgrat tot, encara esteu lligats al que heu creat fins ara.
Mostreu una rendició absoluta a la vida. Poseu la vostra vida a les mans del Pare, perquè Ell us guiï, us aconselli, us estimi i us doni tot el que necessiteu. Confieu i allibereu-vos de tot allò que doneu per “normal i bo tenir-ho” a la vostra vida. Després el ser humà es pregunta per què no és feliç i que la felicitat no depèn d’ell. Res més lluny de la Realitat. Tu pots. Tu tens la capacitat de fluir i rendir-te. Pots pensar que tens responsabilitats familiars i no pots deixar de fer segons quines coses. Qui ha dit que les hagis de deixar de fer? El que us estic dient és que canvieu la vostra actitud interior davant les coses i us allibereu de la identificació amb el que us passa. Lliureu la vostra vida, les vostres situacions a les mans de Déu,.... i confieu. No temeu. Sé que no esteu acostumats a confiar plenament. La vostra fe encara és feble en la majoria de vosaltres, però és necessària per a arribar a gaudir plenament de la vida, des de la serenitat, la calma i l’harmonia interior.
Rendir-vos i confieu, perquè aquesta és la veritable sanació (perdre les pors) i el camí per a arribar a la vostra plenitud.
No hi ha res més plaent que el Pare actuï a través teu i la teva Divinitat pugui manifestar-se.

dimecres, 7 de novembre del 2007

Col·laboració a Ràdio Premià de Mar

Aquest dijous, com cada segon dijous de cada mes, faig una col·laboració a la ràdio de Premià de Mar (95.2FM). El teme que es tractarà aquesta setmana és: " Ho'oponopono" (sistema de sanació hawaià), que donarà peu a introduir el responsabilitzar-nos de la nostra vida.
Com sempre, el programa s'iniciarà després de les notícies de les 20h. fins a les 21h.
També recordo que podeu escoltar el programa en directe a través d'internet, i que si esteu interessats en escoltar-lo però a aquesta hora no podeu, a partir del dia següent surt penjat a la pàgina web de l'emissora i el podeu descarregar .
La web de la ràdio és: http://www.radiopremiademar.org/ . Llavors aneu a l'apartat de descàrregues, i al link de magatzins. El programa es diu: "Converses vora el foc".
Una abraçada i que l'amor i la pau siguin en vosaltres

diumenge, 4 de novembre del 2007

Escola d'Espiritualitat


Escola d’Espiritualitat
- La Veu del Cor -
(Adreçada a l’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència)



Aprofito aquesta oportunitat per a donar-vos una forta salutació i abraçada, així com fer-vos saber de la nova Escola d’Espiritualitat, creada per al vostre benestar interior.
A partir d’ara, La Veu del Cor ja no serà un curs anual, més un apèndix optatiu de dos mesos (la Mestria), sinó que el contingut a transmetre en aquesta nova Escola d’Espiritualitat serà a través de 9 blocs, independentment un de l’altre, però alhora, tots estaran relacionats per la mateixa essència, a part de les novetats (cursos) que puguin sorgir sobre la marxa com el taller que es va fer fa poc sobre l’Ho’oponopono, o el que es farà el dia 12 (o 12 i 13) de novembre sobre la Rendició. Els qui esteu fent actualment La Veu del Cor, acabareu el vostre procés tal com estava previst quan vàreu començar, però els nous grups que s’obrin ja es regiran pel nou format de l’Escola d’Espiritualitat.
Aquells que vulguin seguir el camí d’autoconeixement (el viatge interior) i despertar la seva consciència (espiritual), podrà anar realitzant aquests blocs al seu ritme i segons les seves possibilitats, de manera que, a l’acabar tots ells, sobre tot els 8 primers, haurà realitzat un viatge iniciàtic que l’haurà portat a ell, a connectar amb el seu cor, començant a sentir la seva veu i la seva pau i saviesa interiors, aconseguint una visió de la vida més amorosa i un benestar interior que li permetrà gaudir d’ella mateixa i de l’existència.
M’he trobat amb persones que ja heu realitzat aquesta formació, però que us agradaria repetir algun contingut en concret, doncs bé, el que podreu fer, serà assistir al bloc en concret que tracti el tema que us agradaria acabar d’assimilar i entendre.
La presentació d’aquest nou format de l’Escola d’Espiritualitat consten de 9 blocs. Aquests són els següents:

1. Qui sóc jo?
Duració: 6 sessions

2. El Poder Interior
Duració: 2 mesos

3. Viure conscientment
Duració: 2 mesos

4. La mort
Duració: 2 mesos

5. El per què de tot
Duració: 2 mesos

6. Els somnis
Duració: 2 mesos

7. El Nen Interior
Duració: 1 mes

8. Part pràctica
Duració: 2 mesos

9. Reiki
Duració: un dia sencer cada nivell.


Les sessions, inicialment seran d’1’30h. setmanalment, però també hi ha l’opció de cap de setmana.
Per a més informació i ampliació dels blocs, o altres activitats, us podeu posar en contacte amb el centre:

L’Essència
C/ Itàlia 37 - El Masnou – ( tocant el mercat)
T. 935404843
e-mail : l-essencia@hotmail.com

dijous, 1 de novembre del 2007

Pregària

Que l’Esperit de l’Esperança allunyi les teves inquietuds.
Que el teu cor il·lumini el teu caminar en el sender cap el benestar.
Deixa que les preocupacions creades pel teu desconeixement s’esvaeixin a la llum de l’Esperança.
Permet que el record de la il·lusió dels teus somnis es manifesti en el teu present deixant que els raigs de l’amor etern en tu abracin el provenir del què ha de ser a través d’aquests somnis emergits de la certesa de la teva saviesa.
Inspira l’essència divina que es troba en cada partícula de l’aire concedit. Deixa que l’Amor de la Voluntat Divina impregni cada una de les teves cèl·lules, per a sentir la plenitud de la teva essència i el teu ser. Hi ha tant a recordar! Hi ha tant per a aprendre i adonar-nos del sentit de la nostra presència en els moments actuals!
Inhala la serenitat de la Veritat i obra el teu cor i la teva ment perquè la Font de l’Amor es manifesti en tu.
Cadascú de vosaltres és una flama encesa que necessita del vostre consentiment per a seguir il·luminant el vostre camí per la foscor.
Només el teu amor pot alliberar-te de les preocupacions del teu present.
Allò pel que lluites no té sentit per a la teva essència, perquè el desgast produït és gran pel teu ser.
Només l’Amor pot permetre’t arribar a tu, però aquest Amor no has de buscar-lo perquè ja resideix en el fons del teu cor. Obra’l i deixa que el veritable ser es manifesti. Les preocupacions desapareixeran perquè el fluir del benestar amainarà l’intent de la teva inestabilitat. Que l’Esperit de l’Esperança i l’Amor siguin en tu.