dimecres, 31 d’octubre del 2007

Activitats pel mes de novembre

Taller sobre la Rendició:


Matins: Dilluns, dia 12 (9’30h. - 14h.)
Vespres: Dilluns 12 i dimarts 13 (20h. 22h.)
Per a altres opcions, consultar al centre.

És probable que hi hagi algun aspecte a la teva vida que per més que t’hi posis no hi ha manera de solucionar-ho. Potser la teva part afectiva, els fills, les relacions, el diner, la creativitat o qualsevol altre aspecte no sàpigues com sortir-te’n d’una vegada per totes. Potser ja has fet les mil i una perquè tot acabi com tu vols. T’has bellugat i has anat d’aquí cap a allà donant passos per a fer “les paus amb això”, que no hi ha manera que sigui com tu voldries.
Enhorabona!, perquè et trobes en el moment just per a “Rendir-te davant la situació”. Potser ha arribat l’hora de no “lluitar” tant i fluir més.
Tot el que ens succeeix té un sentit.
En aquest taller es veurà la necessitat de deixar de lluitar constantment i “remar a contracorrent”. S’indicaran alguns exercicis a fer i es donaran les pautes a tenir present davant d’una situació que “es resisteix”.

La Veu del Cor:

Nits: dimarts dia 6, de les 21’45h. fins a les 23’15h.

Són sessions d’autoconeixement i consciència espiritual. El procés per a arribar a despertar la Consciència consisteix en obrir la porta del nostre interior i començar a caminar cap a la nostra veritable essència, connectant amb el nostre cor i aprendre a sentir la seva veu, paraules sobre la Veritat, expressades pel nostre major bé .... i el de tots.
Escoltem la veu del nostre Cor i ens adonarem de la Veritat. El fet d’escoltar i portar a terme els consells del Cor, ens permetrà ser nosaltres i saber què necessitem fer a cada instant de la nostra vida.
Totes les respostes són dins nostre, acollides en el Cor. Escoltem-lo. La Veritable essència es manifesta a través de la Integritat i de connectar amb el Cor, font de saviesa i Amor.
Res és el que sembla.
Deixa que el teu cor et guiï i et porti cap a una plena salut. Deixem que la nostra Consciència desperti i el nostre cor s’obri.
Qui sóc?, què he vingut a fer?, d’on vinc?, amb la mort tot s’acaba?, “per què sempre em passa a mi?”, hi ha una altra manera de viure la vida?. Aquestes i altres preguntes semblants ens podem fer en algun moment. Totes elles poden ser respostes degut al viatge interior i als coneixements transmesos en aquestes sessions. Entre altres temes que es veuran es troben els somnis, el poder de la intencionalitat, la paraula, el poder de l’Ara, el viure conscientment, la mort, els àngels, el nen interior i el viure en la dualitat.

“Arribarem a la Plenitud
a través del Cor”.


Reiki:


Mestria: diumenge dia 18, de les 10h. fins a les 20h., parant al migdia, dues hores per a dinar.
1er. Nivell: diumenge dia 25
(Pels altres nivells o altres opcions, poseu-vos en contacte amb el centre)

Reiki es la energia universal creadora de tota vida. Reiki és un camí d’evolució espiritual, on s’aprèn a “agafar” aquesta energia que tots som i ens envolta i canalitzar-la per a curar als altres, a nosaltres mateixos i per a sanar el planeta.
Reiki és l’energia de l’amor, l’essència de Déu, que es troba en cada ser humà i en cada element que existeix. És l’energia dels estels, dels planetes, de l’univers.
Reiki no és cap religió i tot ser humà pot viure aplicant Reiki sense contradir la seva fe. Tots podem agafar Reiki com l’aire que respirem i aplicar-lo per a poder viure en pau amb nosaltres mateixos i amb tots aquells que ens envolten.

Tallers i seminaris sobre els Àngels, la Mort, el Nen Interior, Ho’oponopono, Escriptura emocional i creativa, la Mestria de la Veu del Cor, Viure Conscientment, .....

Teràpies:
Reiki
Essències florals
Autoestima, autoconeixement,...
Neteges energètiques: (mal d’ull, màgia negra, pisos, locals comercials, botigues,....)

Per a més informació poseu-vos en contacte amb el centre:


L’essència
c/ Itàlia 37 - El Masnou – T. 935404843
E-mail: l-essencia@hotmail.com

(Horari: matins de 9h. a 13h., i les tardes de les 15’30h. fins a les 20h.)

dilluns, 29 d’octubre del 2007

Resistències al canvi

Vivim en un gran moment de la història del planeta Terra, i la humanitat es troba immergida en un gran canvi a tots els nivells. Es respiren aires d’una transformació, que encara que des dels ulls d’una ment racional no puguin divisar cap on ens dirigim, el nostre cor respira aquestes sensacions que alguna cosa Gran està passant. Vivim moments d’una gran tempesta que s’emporta tot allò que ja no correspon als nous temps que vivim.
Les persones senten aquesta nova energia que els empeny a sentir i a donar passos cap una direcció concreta, desconeguda encara, per la majoria dels sers humans. Aquells que hagin despertat la seva consciència podran adonar-se cap on els porta els nous temps i quina serà la seva nova vida.
Part d’aquest procés de canvi implica l’aportació individual, la predisposició de cadascú a través de la seva intencionalitat, per a arribar a ser ell i viure segons creu que ha de viure. Això representa escoltar el nostre cor i alliberar-nos de les pors. Sí, deixar de tenir por per a no tenir por i ser nosaltres mateixos. Aquesta és una de les claus dels moments actuals i tan important pel ser humà que viu un dels instants gloriosos de l’evolució del planeta i la humanitat. No hi haurà altres moments com els actuals, que durarà fins l’any 2012, sobre tot. Alegreu-vos per poder ser aquí en aquest meravellós planeta que està portant a terme la Voluntat Divina d’una manera resplendent. Són moments de gran emoció pel futur de la humanitat i el nostre estimat planeta.
Vosaltres sou part d’aquest procés, i per això noteu dins vostre unes energies que us remouen i us fan qüestionar molts aspectes de la vida i sentir el que sentiu.
Ara és l’hora de no tenir por i confiar. Ara és el moment de deixar de tenir por i lliurar-vos a les mans de la guia amorosa del Pare. Ara ha arribat l’hora de ser vosaltres i alliberar-vos de les pors que heu anat incubant al llarg dels anys de la vostra existència. Ja no cal. Les pors ja no tenen lloc en el present i en la nova vida que se us presenta davant el vostre caminar. En la nova era, que ja us trobeu en ella, heu d’aprendre a desprendre-us de les pors que tant mal us han fet i limitat al llarg de la vostra vida actual. Ara ja no hi ha motiu per a continuar portant-les a sobre i arrecerar-les en el vostre interior. Llenceu-les fora de la vostra essència i no temeu perquè esteu sent protegits i guiats per una força plena d’amor i tendresa. Esteu sent protegits i guiats com mai us heu pogut arribar a imaginar. Us penseu que esteu sols i que tot continuarà com fins ara. Allibereu-vos de les pors, fruit del vostre passat. La vida, en la qual us endinseu no hi ha cabuda per les limitacions, per això, no heu de tenir por i confiar plenament que tot va bé i res us passarà.
Les pors us frenen i no us deixen ser vosaltres. Us penseu que tot va a pitjor i que només podeu confiar en allò que veieu i teniu.
No temeu, i deixeu que el vostre cor us parli, que ho fa. Escolteu-lo i us adonareu que confirmen les paraules que esteu llegint en aquests instants.
Encara que no tingueu clar cap on es dirigeix la vostra vida, sentiu la calma en el vostre interior i llavors, potser us adonareu cap on us dirigiu. Llavors, i només llavors, deixareu de tenir por i us abandonareu als braços del Pare perquè és Ell qui us protegeix i us guia. Llavors us adonareu, també, que res heu de témer, i començareu a alliberar-vos d’aquelles resistències, de les pors que us han frenant al llarg de la vostra vida.
Si vols ser tu, has de deixar anar les teves pors. Llavors seràs lliure. Llavors podràs ser tu i la vida començarà a somriure’t.
Els nous temps en els quals ens trobem ens porten i faciliten el camí cap a la plenitud del ser que som. El camí està en nosaltres, només cal deixar anar tot allò que ja no ens serveix pel viatge que necessitem realitzar, i aquests llastres, són les nostres pors, fruit de la ignorància espiritual, de qui som. Ha arribat l’hora de despertar la consciència i adonar-nos qui som. Una vegada haguem despertat de la somnolència espiritual, llavors ens trobarem capacitats per a alliberar les nostres pors, confiant en tot moment i tenint el coratge i la fortalesa d’escoltar la veu del nostre cor.
Només els valents arribaran a ser ells i gaudir de la vida en plenitud, i tu, estimat/da lector/a, ets un d’ells. Tu sí que pots, malgrat la teva situació. Tu pots alliberar-te de la sensació de lligam que tens amb el que vius, perquè això només és fruit de la teva ment. Busca la calma en el teu cor i deixa que ell et guiï. Allibera les teves pors i no permetis que allò que pots aconseguir, el Tot, s’allunyi de la teva vida perquè no vas ser capaç de ser tu. Quan donis passos cap a aquesta direcció, aniràs adonant-te que tu sí que pots i que ets molt més del que et penses.
No tinguis por a perdre la por, malgrat et distanciïs del teu entorn. No tinguis por de ser tu i escolta la teva saviesa interior que et portarà cap el major benestar que mai hagis pogut imaginar.
Confia i sigues tu en tot moment.
Tu ets un ser de Llum i Amor.
TU POTS, TU ETS CAPAÇ.
DEIXA QUE L’AMOR QUE HI HA EN TU GUIÏ ELS TEUS PASSOS.
Ha arribat l’hora de mostrar el veritable ser que ets, l’hora del teu despertar, de manifestar al veritable ser que hi ha en tu, que tu ets.
Allibera’t de les teves pors i llavors t’adonaràs del veritable sentit de la vida i que aquesta val la pena viure-la,.......en plenitud. QUE L’AMOR I LA PAU SIGUIN EN TU.

dijous, 25 d’octubre del 2007

Algú conegut

Avui m’he trobat a algú que m’era familiar en un racó de la casa. Era allà, quiet, callat i mirant-me quan els meus ulls van adonar-se de la seva presència.
Tenia una expressió de voler apropar-se a mi, com si fes temps esperés aquest moment de lucidesa, al donar-me compte que alguna cosa necessitava.
Vaig apropar-me una mica més, i estant a prop d’ell vaig mirar-li els ulls. Reconeixia la seva expressió. Semblava esperar alguna cosa de mi. Em mirava fixament, mantenint el silenci del nostre encarament. Sentia compassió per aquell rostre familiar, en canvi, tenia la sensació que el que em demanava ressonava en el meu interior.
Em volia a mi. Quantes vegades l’havia vist però sense adonar-me que en el fons sempre m’esperava i apareixia quan jo feia presència! Vaig fixar-me en els seus ulls i vaig reconèixer la meva infantesa en ells. No li podia mantenir la mirada. Quan alçava els meus ulls, ell continuava mirant-me esperant alguna cosa de mi. Vaig sentir pena i compassió alhora per aquell ser que em mirava des d’aquest espai de la casa. De sobte, mirant-lo directament als seus ulls li vaig dir:
- T’estimo.
Ell em digué el mateix. Les nostres mirades crearen una mampara que ens separava del nostre entorn. Només érem ell i jo. Sols en el silenci interromput per un mot enviat a l’altre:
- T’estimo – digué novament.
Ell em tornava el sentiment de compassió i el mot.
- T’estimo – li digué per tercer cop.
Ell em retornà la paraula expressada al mateix temps que jo l’expressava. Era una sincronicitat perfecta. Semblava com si l’haguéssim assajat durant molt de temps i ara hagués arribat l’hora de dir-la en escena. Alguna cosa es va remoure en el meu interior. Mirava els seus ulls i no pogué reprimir la sensació de tenir ganes de plorar. Ell tampoc entenia el que li succeïa, tenint la mateixa sensació que jo. Finalment, acompassats, les llàgrimes, tímidament apareixeren dels nostres ulls, galta avall.
Tenia la sensació que necessitava manifestar el seu passat i alliberar-lo. Havia certa tristesa en la seva mirada. Com podia ser no haver-li dedicat més temps i ser conscient de la seva presència!. L’havia vist altres vegades, però fins avui no m’havia adonat de la importància de que hi era.
Vaig sentir amor per ell i veié, a mesura que plorava, com la seva expressió demanava comprensió i recolzament. Semblava com si ningú l’hagués entès al llarg de la seva vida, i ara, davant meu, clamava atenció i dedicació.
Una bona estona vaig estar davant d’ell, en silenci, intentant endevinar el què li havia passat, fins que vaig tornar a dir-li:
- T’estimo.
- T’estimo – digué ell simultàniament.
Quina sincronicitat!
- T’estimo . T’estimo – diguérem alhora.
Mirant als seus ulls reclamava més moments com aquests, quedar més sovint per a veure’ns i consolar-lo. Sabia que quan més ho fes, millor em sentiria jo.
Vaig fer un darrer sospir i respiració profunda i li digué:
- No t’amoïnis, ara que t’he trobat no et deixaré. Pots comptar amb mi.
Semblava reconfortat per aquests moments.
- T’estimo – ens diguérem al mateix temps.
Ja em sentia millor. Vaig deixar de mirar el mirall i, tancant el llum del bany, em vaig dirigir cap a la meva habitació per a deixar enrera un llarg dia ple de sorpreses i benediccions. Al dia següent, a primera hora del matí, quan vaig entrar al bany, vaig trobar-lo esperant-me allà, just com el dia abans, a l’altre costat del mirall. Ens vàrem fer un somrís i aquell dia ja va ser diferent.

dilluns, 22 d’octubre del 2007

Activitats per al mes de novembre


La Veu del Cor:

  • Matins: dia 5, de les 10h. fins a les 11’30h.
  • Vespre: Dilluns dia 5, de les 20h. fins a les 21h.
  • Nits: dimarts dia 6, de les 21’45h. fins a les 23’15h.

    Són sessions d’autoconeixement i consciència espiritual. El procés per a arribar a despertar la Consciència consisteix en obrir la porta del nostre interior i començar a caminar cap a la nostra veritable essència, connectant amb el nostre cor i aprendre a sentir la seva veu, paraules sobre la Veritat, expressades pel nostre major bé .... i el de tots.
    Som molt més que un cos i el que veiem a la nostra vida no sempre és el que ens pensem. Escoltem la veu del nostre Cor i ens adonarem de la Veritat. El fet d’escoltar i portar a terme els consells del Cor, ens permetrà ser nosaltres i saber què necessitem fer a cada instant de la nostra vida.
    Quan més siguem nosaltres, més arribarem a viure gronxats per la Felicitat i el Benestar, a tots els nivells.
    Totes les respostes són dins nostre, acollides en el Cor. Escoltem-lo. La Veritable essència es manifesta a través de la Integritat i de connectar amb el Cor, font de saviesa i Amor.
    Res és el que sembla.
    Deixa que el teu cor et guiï i et porti cap a una plena salut. Deixem que la nostra Consciència desperti i el nostre cor s’obri.
    Qui sóc?, què he vingut a fer?, d’on vinc?, amb la mort tot s’acaba?, “per què sempre em passa a mi?”, hi ha una altra manera de viure la vida?. Aquestes i altres preguntes semblants ens podem fer en algun moment. Totes elles poden ser respostes degut al viatge interior i als coneixements transmesos en aquestes sessions. Entre altres temes que es veuran es troben els somnis, el poder de la intencionalitat, la paraula, el poder de l’Ara, el viure conscientment, la mort, els àngels, el nen interior i el viure en la dualitat.

    “Arribarem a la Plenitud
    a través del Cor”.



    Seminari sobre la Mort:
  • Diumenge, dia 4 de les 10h. fins a les 14h., i a la tarda des de les 16’30h. fins a les 18’30h., més o menys.

    És la mort el final de tot?
    La mort és un esdeveniment que algun dia tots experimentarem. Hem de tenir-li por o respecte? Molts dubtes apareixen per la nostra ment davant d’un fet que per gran part de la nostra societat encara és un tabú. Hem de tenir-li por?
    Aprenguem a entendre el per què “d’aquest pas” que en algun moment haurem d’encarar-nos. Comencem a preparar-nos per quan arribi l’hora.
    Res és el que sembla.
    Preparem-nos per a morir en pau, dignitat i Amor.
    En aquest seminari es veuran aspectes com: La nostra essència espiritual, per què morim?, morts prematures i inesperades, causes de la mort, la mort i els nens, què hi ha més enllà de la mort?, el món espiritual: guies, àngels, entitats desencarnades,...

    Reiki:
  • Mestria: diumenge dia 18, de les 10h. fins a les 20h., parant al migdia, dues hores per a dinar.
  • (Pels altres nivells, poseu-vos en contacte amb el centre)

    Reiki es la energia universal creadora de tota vida. Viure amb Reiki es ser conscient d’aquesta energia que ens envolta, que es troba en tot l’existent que els nostres sentits poden percebre i que tot el creat conté la seva essència.
    Reiki és un camí d’evolució espiritual, on s’aprèn a “agafar” aquesta energia que tots som i ens envolta i canalitzar-la per a curar als altres, a nosaltres mateixos i per a sanar el planeta.
    Reiki és l’energia de l’amor.
    Podríem dir, també, que és un mitjà de curació i sanació natural basant-se en una imposició de mans. Reiki, tot i així, no és cap tècnica, sinó una manera de viure connectat amb la nostra veritable naturalesa amorosa i sanadora.
    Reiki no és cap religió i tot ser humà pot viure aplicant Reiki sense contradir la seva fe.
    Tots podem agafar Reiki com l’aire que respirem i aplicar-lo per a poder viure en pau amb nosaltres mateixos i amb tots aquells que ens envolten.
    Tots provenim de la Gran Fuente Creadora de Vida.
    Reiki és l’essència de cadascú, sense tenir present l’àmbit social o religiós en el qual es troba.


    Teràpies:
  • Reiki
  • Essències florals
  • Autoestima, autoconeixement,...
  • Neteges energètiques: (mal d’ull, màgia negra, pisos, locals, botigues,....)

  • Tallers i seminaris sobre els àngels, somnis, el nen interior,.....

    Per a més informació podeu enviar un e-mail a l’adreça:
    emaeljordimorella@yahoo.es o us poseu-vos en contacte amb el centre:

    L’essència
    c/ Itàlia 37 - El Masnou – Tl. 935404843

(Horari: matins de 9h. a 13h., i les tardes de les 15’30h. fins a les 20h.)

dijous, 18 d’octubre del 2007

Jo Sóc el Camí, la Veritat i la Vida

Jo Sóc el Camí, la Veritat i la Vida, i cadascú de vosaltres és part de Mi.
La meva Presència engrandeix el meu esperit i la teva ànima ho festeja en la plenitud de la teva essència. No hi ha res més gran que la manifestació de la vostra integritat en el món que viviu. Res més gran.
Allà on sóc, el vostre món es recupera. Tu ets part de Mi i la teva presència conté la meva Voluntat dels inicis. En el teu present hi ha una porta oberta que condueix a la teva plenitud. L’has trobada?
Jo estic en tu. Busca la quietud i el silenci, i allà em trobaràs. Aparta't del tumult quotidià i sent l’harmonia de la natura, ....... i Jo estic allà. Sóc Un amb cadascú de vosaltres.
Les teves inquietuds truquen a la porta de la Meva Presència. Obro la porta de la meva intencionalitat i deixo que entris en l’absolut buit del benestar interior, però tu, amb la porta oberta, no et decideixes a entrar. Tot és nou, sí. El conegut del teu món no em pertany. Estic aquí per a obrir els meus braços i recuperar a una ànima desconcertada i perduda en la manifestació de lo físic.
Jo Sóc el Camí, la Veritat i la Vida, i aquell que ve a Mi, ve al Pare. Tu, que al llegir aquestes paraules pots sentir vibrar el teu interior, ets part de Mi. Només l’Amor pot crear un ser tan perfecte com tu.
Com Jo et veig, ets complert i ple de bellesa. La teva ànima gaudeix de la plenitud de la meva existència en tu. Ho sents tu també? Només el Pare pot crear tanta perfecció! Tu mereixes ser tota la Meva Voluntat. Flueix i confia en Mi, perquè allò que la teva ànima necessita realitzar es troba en Mi.
Accepta la Meva Presència i lliura’m la teva vida. Posa la teva ànima i tot el teu ser a les Meves mans perquè Jo pugui guiar-te. Relaxa’t i segueix els impulsos del teu cor, que ell et portarà a Mi.
Jo Sóc el Camí, la Veritat i la Vida, i aquell que llegeix aquestes paraules sentirà la Meva Presència i sanarà.
Ets part de la creació i peça important de la Divinitat. Allò que ha de ser segons la Meva Voluntat, depèn, en part, de tu. Creus que no ets ningú, en canvi, tal com Jo et veig, ets plenitud, el Tot.
Creo en Mi. Confia en Mi. Deixa que Jo et bressoli entre els meus braços i l’Amor guiï els teus passos. Només l’Amor obrarà miracles a la teva vida. Només l’Amor obrirà les portes de la teva realització. Jo Sóc la Font de l’Amor. Aquell que beu de les meves aigües satisfarà la seva set per sempre.
Jo Sóc el Camí, la Veritat i la Vida, i tu ets part de la meva Creació. Compto amb tu pel ressorgir del nou ser que es troba en el teu interior. Jo Sóc tu, i m’honra saber que els teus passos es dirigeixen cap a la meva Intencionalitat. No temis. Jo estic amb tu. Ets un ser únic i ideal per a ser i manifestar qui en veritat ets. Algun dia mostraràs al veritable ser que hi ha en tu, i aquest dia ja ha arribat.
Confia. No temis. Jo estic en tu.

dilluns, 15 d’octubre del 2007

La Llum de les paraules (1)

La finalitat no és aconseguir l’objectiu, sinó el procés per a arribar a ell.

Que passeu una bona setmana i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres

dijous, 11 d’octubre del 2007

La Era de la Resurrecció

Estimat lector, encara que no ens hàgim vist mai en aquesta vida, la meva ànima sap de tu i sent alegria al tornar-nos a trobar en aquesta època de la humanitat i el planeta Terra. Molts de vosaltres hem anat coincidint al llarg del nostre procés, compartint, i amb alguns encara estem junts, part del nostre camí, cadascú amb una finalitat concreta. A tots, gràcies per ser presents en aquests moments de transmutació espiritual.
Junts avancem cap el fi de les velles energies i obrir les portes a unes de noves, de més altra vibració. Que què ens aportaran aquestes de noves? Plenitud i permetre que l’eruga desapareixi per a donar pas a la papallona. Aquest és el llegat de la teva veritable naturalesa: Plenitud per a materialitzar la teva intencionalitat, però per això, hauràs de deixar que allò que hi ha en tu del teu passat surti de dins teu per a deixar lloc a allò que ha de ser segons el Gran Pla Diví.
T’imagines que allò que penses es materialitzi en la dimensió on et trobes en aquest moment? T’imagines que no hauràs d’esforçar-te més per a aconseguir els teus desitjos i cobrir les teves necessitats? Això és possible en aquests temps de transformació planetària. Potser penses que no pot ser, perquè la vida és molt dura, o que deixem-nos de somniar truites perquè s’ha de tocar de peus a terra. La duresa de la vida depèn del grau d’identificació que un tingui amb el seu passat, i el tocar de peus a terra representa seguir cegament les pautes adquirides en la teva ment. Que no te’n recordes del dolor sentit en el passat, o potser en aquestes moments? Aquest dolor no té que ser físic, sinó que el que més mal fa és el dolor emocional. Realment estàs sent tu? Escolta el teu cor que ell et parlarà de la teva veritable essència i el que has de fer.
Ara teniu l’oportunitat de ser vosaltres. Buscàveu la vareta màgica? Doncs bé, ara teniu l’ocasió de fer-la servir, perquè en el fons, sempre ha estat en vosaltres, malgrat la cercàveu fora de vosaltres.
Les noves energies d’aquesta Nova Era, té el potencial d’alliberar al ser humà de les seves limitacions i treure’s la motxilla del seu passat, que tant de temps ha estat portant i el limitava.
Ha arribat el moment de la resurrecció del nou ser que hi ha en tu i deixar-lo sortir. Ara se’t dóna la clau perquè així sigui, però has de ser tu qui l’ha de posar en el pany adequat perquè la porta del teu ressorgiment s’obri. Has de deixar de pensar en la insignificància de la teva humanitat. Tu ets molt més que el que et penses que ets, i quan més et coneguis, més deixaràs manifestar la teva divinitat. Hi ha una part enlairada en tu que necessita ser mostrada. Deixa-la sortir i mostra’t tal qual ets, sense màscares, ni disfresses. Sigues tu amb tota la teva plenitud. No tinguis por i permet que la papallona que hi ha en tu pugui lluir-se amb tot el seu resplendor. Ets un ser perfecte, poderós i complert, només cal que tu t’adonis.
Una nova vida està despertant dins teu. Deixa-la sortir, que et portarà a tu.

dilluns, 8 d’octubre del 2007

La paciència

Una vegada, un àngel li va preguntà a un altre que feia més temps que va ser enviat al planeta Terra per a ajudar a la humanitat:
- Com és que el ser humà té poca paciència?
- Tot ho volen en el moment. Ells li diuen “la vareta màgica” per a aconseguir allò que volen. Quan se’ls ocórrer demanar una cosa, exigeixen la seva materialització en el mateix instant o en el moment que ells indiquen. Volen que tot s’adapti al seu ritme i quan els vagi bé a ells.
- Pobres!
- La paciència és confiar en el procés.
- Però, que no saben qui són?
- Des que sóc amb ells he anat veient el seu procés, però els seus passats encara els hi pesa molt. Hi ha qui ha aconseguit alliberar-se de com “l’han arribat a fer”, però hi ha aspectes de tipus emocional que no s’adonen que encara els frena en el seu avanç. Les seves famílies terrenals tenen un gran paper en el seu aprenentatge, i sovint, és el darrer esglaó per a arribar a ser ells mateixos. Aquesta incapacitat inicial de mostrar la seva divinitat els acompanya la resta de la seva vida fins que.....
- ........s’adonin que són com nosaltres.
- Exacte!- li respon fent-li un somrís. (Pausa) Hem de ser pacients amb ells, perquè malgrat tot, van avançant.
- I la paciència?
- És amb ells mentre no s’adonin que poden i es coneixin.
- I si són pacients però no aconsegueixen allò que volen?
- Hauran aconseguit allò que la seva ànima volia: aprenentatge!.

La paciència és una característica d’un ser il·luminat. Ell sap que tot és fruit de l’amor i el pla diví.
La paciència ve abraçada al portar a terme allò que el seu cor li ha dictat. El ser flueix i la seva espiritualitat es manifesta sabent que allò que ha sentit que ha de fer, serà.
La impaciència són pors, resistències a canviar. És no acceptar el procés d’aprenentatge que comporta el caminar per a arribar a la resolució, quan el més important és viure els passos a fer. El final només és una conseqüència d’aquest procés. A més resistències, més dolorós és el trajecte. Aquest, per altre cantó, pot ser més o menys llarg segons el que has demanat i el teu grau de puresa espiritual. La teva actitud davant del procés és clau.
La paciència apareix com a mostra de naturalitat, saviesa i comprensió que tot serà. Confieu i seguiu la guia del vostre cor.

dijous, 4 d’octubre del 2007

En els temps de la transmutació del planeta Terra

Hem passat el llindar de la porta del Gran Canvi planetari. El planeta Terra i la humanitat es troben en mig d’un corrent d’aire degut a la porta oberta, que fa trontollar les seves emocions, les seves relacions, la seva feina i el seu entorn.
En quatre anys cap a aquí, sembla com si se li hagués donat la volta a aquelles esferes de vidre que hi ha neu a dins, que al girar-la, sembla que nevi sobre un paisatge. Tot sembla remogut. Senyores i senyors, la nova energia ja és aquí! La seva presència fa remoure els interiors de les persones i la morfologia de la Terra. Ha arribat l’hora del replantejament final on allò que no serveix ha de ser podat i llençat a les brases, i protegir i fomentar allò de bo que hi ha en els cors de la humanitat. Sí, estimats, ens trobem davant del pont que ens portarà a una nova vida, a la manifestació d’un nou ser en el món on vivim. Ens trobem en els instants adequats de “llençar” allò que és obsolet pel ser humà i deixar lloc per a les eines que permetran manifestar la plenitud espiritual als qui es quedin.
D’aquí no gaire es veuran dirigents deixant el seu càrrec perquè les seves energies ja no coincidiran amb les que es troben instaurades en aquest moment en el planeta. Tot allò que no s’adapti a les noves energies, tenen els dies comptats. Amèrica del Nord canviarà de dirigent. A mesura que les consciències de la humanitat vagin despertant, faran que països d’Amèrica Central s’alliberin de qui els estan governant en aquests moments. Es produiran canvis en l’orient mitjà, i a finals del 2008 es faran passos importants en aquesta zona del planeta, on la tolerància i la pau semblaran possibles. Algun continent variarà la seva forma, desapareixent països que actualment componen part d’aquesta matèria. Hi haurà grans canvis en el nostre estimat planeta Terra. La gent sentirà una gran necessitat de connectar amb la seva part no manifestada fins ara, i donarà passos per a retrobar-se amb la seva espiritualitat, i cada vegada serà més notable aquesta tendència. Hi haurà una gran lluita interior en el ser humà, degut que haurà de deixar certa manera de viure per a adaptar-se a una de nova i millor, i, malgrat sigui millor, li costarà desprendre’s d’allò que tants anys ha estat aferrat. Tot i així, sentirà la necessitat d’endinsar-se en el seu interior per a arribar a ser ell. També haig de dir que no tots tindran el coratge i fortalesa necessària per a fer front a la nova etapa i desistiran, però tindran noves oportunitats per a adaptar-se a les noves energies. Hi haurà qui tornarà a desistir, però noves propostes se li presentaran perquè al final trobi el camí de la integritat.
La porta del Gran Canvi ja és oberta, i, encara que de moment siguin pocs els que la creuin, amb el temps, s’haurà d’enxampar el seu llindar perquè puguin passar-hi tots.
Allò que sentiu en el vostre interior en aquests moments, només és senyal que ja us heu adonat que el canvi està trucant a la vostra porta. Obriu-la i accepteu-lo.
Hi ha tantes preguntes sense resposta en aquests moments a la vostra vida...! Aquestes seran respostes si creueu a l’altre costat del pont. No temeu creuar-lo. Allò que desconeixeu us fa tenir por, però només és el desconeixement del què pot haver més enllà. No temeu. Si analitzeu la vostra vida, creieu que podeu perdre alguna cosa? Realment creieu que podeu perdre? No, absolutament no! No podeu perdre res perquè res és vostre i tot us pertany alhora. Allò que teniu només és temporal perquè se us ha donat. Creieu que si el Pare no volgués que tinguéssiu alguna cosa de les que teniu la tindríeu? Us penseu que allò que té el vostre nom us pertany, però només són manifestacions de les vostres il·lusions terrenals. Quantes persones s’esforcen en aconseguir alguna cosa i no hi ha manera!, per tant, allò que teniu, no és vostre, sinó que el Pare ha cregut convenient deixar-vos-ho temporalment, el temps que calgui.
Ens endinsem en el temps de la transformació planetària, i allò que va ser, ja no serà. Aquells que intentin mantenir una manera de viure amb les velles energies, veuran com les seves accions no acabaran de sortir bé i arribar al final. Actituds que fins ara servien, deixaran de tenir força i es veuran delegades per d’altres més en acord a les característiques de la Nova Era.
Els quatre elements intervindran amb força, dels quals, l’aire i l’aigua estan manifestant-se, actualment, amb gran ímpetu. La terra i el foc, finalment, acabaran de purificar i netejar aquest meravellós espai en el qual vivim perquè aquells que hi siguin puguin gaudir d’una nova Terra, gaudint de la seva bellesa i d’un lloc on poder viure en harmonia. Home i natura estan avesats a entendre’s i compartir l’espai amb respecte i amor.
Part d’aquests símptomes ja els hem començat a veure, però a mesura que ens endinsem en aquest segle, faran més presència, conjuntament amb d’altres senyals, conforme l’Era de l’Espiritualitat ja és aquí. Unes noves energies de més alta vibració ens estan abraçant. Accepta-les i deixa que s’integrin en tu.
Un nou ser està apareixent en el nostre món, amb més consciència i “sentit comú”. Un ser on les seves obres seran senzilles, però renovadores, perquè en la senzillesa es troba el benestar. Uns nous mestres estan apareixent en el nostre planeta, però no busqueu túniques blanques ni gent adulta, perquè allò que cerqueu ja ho teniu a les vostres vides, a les vostres cases. Aquests mestres que permetran renovar el planeta no tenen gaire alçada, i la majoria d’ells són molt a prop nostre: els nostres fills, néts, els nens i les nenes que estan naixent. Sí, ells són els grans transformadors del planeta, i vosaltres haureu d’estar preparats per a entendre’ls, per a això és important que vosaltres també realitzeu aquest canvi en el vostre interior.
No es pot viure en el passat, quan una mà amorosa i càlida t’està oferint una nova vida plena d’amor, salut i prosperitat. La negaries?
No tinguis por i deixa’t emportar per les noves energies de la nova era, perquè tu, si vols, també pots ser un ser que ha creuat el pont, gaudint de la vida, alliberat del patiment i preocupacions viscudes fins el present.
Endavant ! Tot va bé.